Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Must-knows voor ondernemers in nieuwe maandelijkse podcast

Must-knows voor ondernemers in nieuwe maandelijkse podcast

  • 26/03/2023

Sinds kort is Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland ook te vinden op Spotify en Apple Podcast, in de vorm van haar nieuwe podcast ‘Blik op morgen’. Daarin belichten onze experts uit eigen huis maandelijks telkens drie actuele thema’s waarmee ondernemers worstelen.

In korte interviews van tien minuten maken ze hun expertise zo breed toegankelijk. En tegelijk maken ze ondernemers zo wegwijs in de stortvloed aan nieuwe wetgeving en informatie die zij dagelijks op zich af zien komen.

n de eerste aflevering werd ingezoomd op het verplichte opleidingsplan dat ondernemingen eind maart moeten indienen, de gewijzigde fiscaliteit van hybride bedrijfswagens en de impact van het nieuwe capaciteitstarief voor kmo’s en grote ondernemingen. Intussen is ook de tweede aflevering ingeblikt, met aandacht voor ethisch hacken, de verplichte fietsvergoeding en het nut van een familiecharter.

We geven geen theoretische uitleg mee, maar wel echte ‘must-knows’ over nieuwe trends of regelgeving in domeinen als hr, mobiliteit, fiscaliteit, douane of cybersecurity. We stemmen de inhoud elke maand zo goed mogelijk af op de actualiteit. En vooral: we willen laagdrempelig zijn, dus geen vakjargon’, licht communicatiemanager Pieter Leuridan toe.

Contactpersoon

Pieter Leuridan

Communicatiemanager

AW_Welt_6stappenplan
imu - VZW - Maattwerk
Dyls februari2024
imu - vzw - obd 1
Proximus
Banner belgian coast hotels