Skip to main content

Momentje voor een complimentje

  • 26/02/2021

Wanneer was de laatste keer dat je iemand een gemeend complimentje gaf? Of wanneer was de laatste keer dat je er eentje kreeg? We houden allemaal van het gevoel dat we geapprecieerd worden voor ons werk, dus waarom geven we zo weinig complimenten? Regelmatig een compliment geven aan een teamlid zorgt namelijk voor: een beter werkklimaat, een productievere werkhouding, een gelukkigere sfeer in het team én een zalig gevoel!

Geef zelf een compliment!

Post daarom deze week een bedankje op LinkedIn, stuur een toffe mail, vertel waarom je een collega apprecieert via videocall of stuur iemand 1 van onze leuke e-cards*. Want ook vanop afstand kunnen we samen zijn. Maak er daarom een week vol complimenten van 👇

* Klik op het kaartje naar keuze, doe rechter muisklik en selecteer 'Afbeelding opslaan als...'

Post je iets op sociale media? Vergeet ons zeker niet te taggen of gebruik de hashtag #VokaCompliment zodat ook wij kunnen meegenieten!

 

Facebook & Instagram: @vokavlaamsbrabant
LinkedIn: @Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant of Voka - Chamber of Commerce and Industry Flemish Brabant
Twitter: @Voka_VLBrabant

Daarom zeggen wij bij Voka tegen alle ondernemers: Bedankt om elke dag er weer volop voor te gaan, bedankt voor je inzet en kracht, bedankt om samen met ons een gezond, digitaal en duurzaam ondernemersklimaat in Vlaanderen te creëren, gewoon bedankt!

Contactpersoon

Liesbeth De Kegel

Communicatie

Proximus