Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • MNM JumpJobs: Voor iedereen met tonnen géén werkervaring

MNM JumpJobs: Voor iedereen met tonnen géén werkervaring

  • 27/01/2022

MNM JumpJobs biedt jongeren zonder tonnen werkervaring de sprong naar een eerste job en laat ze minstens vier weken lang ervaring opdoen bij een straf bedrijf.

MNM JumpJobs biedt jongeren de sprong naar een eerste job. Via MNM JumpJobs en Voka kunnen jongeren minstens vier weken lang een betaalde werkervaring opdoen bij een straf bedrijf in de buurt. Zowel studenten die de handen uit de mouwen willen steken of jongeren die pas of misschien al even op zoek zijn naar werk kunnen aan de slag. Zo kunnen jongeren de nodige ervaring opdoen die goed van pas zal komen in hun latere loopbaan. Voor bedrijven is het een mooie kans om - zeker in deze tijden van krappe arbeidsmarkt - de jongeren beter te leren kennen en zichzelf als werkgever voor te stellen.
 
Ben je een bedrijf en wil je graag een werkervaring aanbieden? Zo doe je mee: 

Surf naar www.mnmjumpjobs.be

Daar kan je via het platform van Squire jouw werkervaring van minstens vier weken aanbieden aan jongeren. Begin februari wordt MNM JumpJobs gelanceerd en vanaf dan kunnen jongeren op zoek naar een werkervaring. Tussen 28.02.2022 en 31.08.2022 kan je als bedrijf minimaal vier weken lang een boeiende werkervaring aanbieden aan één of meer jongeren.  

MNM JumpJobs is een project van VRT, VOKA, Itzu Jobs, Squire en de Vlaamse overheid.  

Jumpjobs meisje dat springt

Contactpersonen

Karla Bosschaerts

Manager Events

Elise Bal

Manager Ondernemingsrelaties

imu - vzw - ovam