Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Totale ontzorging dankzij J&T Autolease

Totale ontzorging dankzij J&T Autolease

  • 18/06/2024

Met After Sales Coordination biedt J&T Autolease een nieuwe dienst aan voor bestuurders van bedrijfsvoertuigen. Zo blijft de focus liggen op het werk zelf en niet op de bestelwagen die ze hiervoor gebruiken. J&T Autolease zet zo een volgende stap in de ontzorging van zijn klanten.

Een bedrijfsvoertuig moet niet alleen de mobiliteit garanderen tijdens de werkuren, maar ook het werk zelf makkelijker maken. Bij J&T Autolease gaan ze aan de slag met een op maat samengesteld dienstenpakket om steeds professioneel advies te combineren met een scherp tarief en de juiste bestelwagen.

Eén van de nieuwste diensten die J&T Autolease aanbiedt aan zijn klanten is After Sales Coordination. Concreet speelt de service proactief in op afspraken voor onderhoud, herstellingen en de keuring van de bestelwagen. De focus ligt hierbij op vloten met minstens vijf bedrijfsvoertuigen. In samenspraak met de bestuurder, de vloot- of planningsverantwoordelijke zorgt de After Sales Coördinator van J&T Autolease dat de vloot steeds in optimale conditie is en service wordt ingepland op de meest interessante momenten. Met als doel de uptime van de voertuigen zo hoog mogelijk te houden, wordt stilstand tot een minimum herleid en blijven de werkuren optimaal ingevuld.

Ontzorgen van A tot Z

Het ontzorgen van de klant is één van de belangrijkste taken bij J&T Autolease. Het leasebedrijf werkt hiervoor samen met de Van Mossel partners en dealers. Dankzij het uitgebreid netwerk van Van Mossel dealers, servicepunten en carrosserieën kan J&T Autolease de klant én ook de chauffeurs ondersteuning bieden waar ze deze het hardst nodig hebben. Aangevuld met een breed scala aan mobiliteitsproducten en -diensten kan men niet alleen bij J&T Autolease terecht voor de leasing en ondersteuning van bedrijfsvoertuigen, maar ook voor het leasen van wagens en fietsen. Dit gekoppeld aan een professionele opvolging van de J&T accountmanager zorgt ervoor dat J&T Autolease de automotive partner is van de toekomst.

Totale ontzorging dankzij J&T Autolease

Voor mobiliteit, voor iedereen

Van Mossel Automotive Group is het grootste mobiliteitsbedrijf van de Benelux. Met meer dan 430 vestigingen verspreid over 6 landen (Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk) heeft het bedrijf in ruim 75 jaar tijd een belangrijke positie verworven op de automotive markt.
 
Van Mossel is officieel verdeler in België van 31 automerken. Wat het bedrijf zo uniek maakt, is haar alles-onder-één-dak benadering: van de aankoop van auto’s en financiering tot verzekering en leasemogelijkheden. Verder kan de klant steeds bij het bedrijf terecht voor verschillende aftersales-diensten, waaronder onderhoud en herstellingen, carrosserie en Premium Service.
 
Met een specialisatie in de vergroening van het wagenpark, ondersteuning bij cafetariaplannen tot het voorzien van passende laadoplossingen, kan je bij Van Mossel rekenen op een team van ervaren accountmanagers voor je wagenparkbeheer. Een breed scala aan snel leverbare voertuigen aan zeer aantrekkelijke leaseprijzen en een eigen kortetermijnverhuurafdeling, zorgen ervoor dat er op elk moment een passende mobiliteitsoplossing aan de klant voorgelegd kan worden.

Jouw advertentie in Ondernemers?

Adverteren via Voka Mechelen-Kempen

Klik hier

Artikel uit publicatie