Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Groep Dirk De Groof vijfde kanshebber 'Voka Prijs Ondernemen 2024'

Groep Dirk De Groof vijfde kanshebber 'Voka Prijs Ondernemen 2024'

  • 13/05/2024

Groep Dirk De Groof is het vijfde bedrijf dat kans maakt op de 'Voka Prijs Ondernemen 2024'. Die prijs wordt in september uitgereikt. De Groof is een bouwkundig studie- en adviesbureau in Putte. Het is een van de weinige studiebureaus met een erkenning in de drie gewesten in België.

Ex-Miss België Celine Van Ouytsel en Voka Lokaal-voorzitter Dave Wagemans hebben het nieuws bekendgemaakt. Ze hebben bestuurder Dirk De Groof verrast met de Voka Lokaal-award voor de regio Zuiderkempen. Die regio schuift hen naar voor als hun kandidaat voor de 'Voka Prijs Ondernemen 2024'.

“Iedereen die in de bouwwereld zit kent de naam Dirk De Groof. Ze zijn al dé referentie. Met deze award krijgen ze nog een extra boost", zegt Dave Wagemans.

Maatwerk

"We zijn bekend bij de overheid en geloven sterk in de kracht van opleidingen. Goede kennis en effectieve communicatie met de bouwheer maken het verschil in elk project. We kunnen met de klant meedenken om een gepersonaliseerde studie af te leveren, wat ons onderscheidt in het leveren van maatwerk," zegt bestuurder Dirk De Groof.

Erkenning in de drie gewesten

Groep Dirk De Groof is een van de weinige studiebureaus met erkenning in de drie gewesten in België. De Groof benadrukt het belang van hun adviezen op het gebied van veiligheid en energie. Zo voldoen hun klanten aan de vereiste regelgeving die door de overheid wordt opgelegd. Klanten worden daarnaast ook bijgestaan in het verkrijgen van de juiste nutsaansluitingen voor hun projecten.

"Met het oog op de toekomst blijft Groep Dirk De Groof zich inzetten voor duurzaamheid en innovatie", zegt Dirk De Groof. "Hoewel de toekomst moeilijk te voorspellen is en nieuwe wetgeving én strengere eisen eraan komen, zijn we vastbesloten om onze klanten te blijven voorzien van kwaliteit en de beste oplossingen."

Stemmen

Vanaf 1 juni 2024 kan je hier een stem uitbrengen op de Voka-website op je favoriete bedrijf. Op die manier kan je het bedrijf in zijn regio een duw in de rug geven, richting de finale. Een vakjury zal de eindbeslissing nemen. Op 26 september weten we dan wie de grote winnaar van de Prijs Ondernemen 2024 wordt.

Voka Prijs Ondernemen 2024

Ben jij er bij om jouw favoriete bedrijf in de prijzen te zien vallen? Schrijf je nu in voor de spectaculaire Voka Prijs Ondernemen awardshow op 26 september en beleef het vanop de eerste rij.