Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Celine Van Ouytsel verrast 'LSG Landmeters' met Voka-award

Celine Van Ouytsel verrast 'LSG Landmeters' met Voka-award

  • 07/05/2024

Ex-Miss België Celine Van Ouytsel en Voka Mechelen-Kempen hebben zonet de vierde kanshebber bekendgemaakt voor de 'Voka Prijs Ondernemen 2024'. Ze gingen langs bij LSG Landmeters uit Geel. "Hun groeicijfers zijn opgevallen, tussen die van andere bedrijven in de regio", klinkt het.

Nog de hele maand mei zet Voka Mechelen-Kempen in het teken van de 'Voka Prijs Ondernemen 2024'. Negen Voka Lokaal-awards worden uitgereikt en die award komt uit handen van ex-Miss België Celine Van Ouytsel. Ze doet dat samen met de Voka Lokaal-voorzitters.

Drie kanshebbers zijn al bekend. LSG Landmeters uit Geel is nummer vier en wint de Voka Lokaal-award Kempen Zuid. Ze maken nu ook kans op de grote 'Voka Prijs Ondernemen 2024' in september.

Organische groei

"We zijn aangenaam verrast. Het zet ons beroep ook in de kijker", zegt zaakvoerder Joost Smets. "De meeste mensen kennen landmeters van de traditionele landmeetkunde langs de kant van de weg. Wat wij doen, gaat verder dan dat: we doen ook veel schattingen of zijn aanwezig op werven. Onze typische klanten zijn financiële instellingen, accountants, vredegerechten, advocaten, notarissen, architecten en aannemers."

LSG Landmeters is in 2016 opgericht. "De eerste twee jaar zijn we organisch gegroeid. Stef en ik zijn gestart. In 2019 is onze derde vennoot Jef mee in het bedrijf gestapt. In 2020 hebben we het studiebureel Peter Verheyden uit Ravels overgenomen en in 2023 de klantenportefeuille van Klaus Raymaekers uit Beerse. Intussen werken we met vijftien landmeters-schatters en twee administratieve medewerkers. Onze projecten verspreiden zich vooral over de provincies Antwerpen en Limburg. En we hebben expertise in elke niche. Van onze klanten horen we dat we snel op de bal kunnen spelen en flexibel kunnen schakelen. We hameren bij onze medewerkers echt op een goede proactieve communicatie. Of dat nu over prijzen, uitvoeringstermijnen of timing gaat.”

Groeicijfers

“LSG kan mooie groeicijfers voorleggen, zowel in omzet als in FTE’s”, zegt Geert Minnen, voorzitter Voka Lokaal Kempen Zuid. “Hun groeicijfers zijn opgevallen tussen die van andere bedrijven in de regio.”

Stemmen

Vanaf 1 juni 2024 kan je hier een stem uitbrengen op de Voka-website op je favoriete bedrijf. Op die manier kan je het bedrijf in zijn regio een duw in de rug geven, richting de finale. Een vakjury zal de eindbeslissing nemen. Op 26 september weten we dan wie de grote winnaar van de Prijs Ondernemen 2024 wordt.

Voka Prijs Ondernemen 2024

Ben jij er bij om jouw favoriete bedrijf in de prijzen te zien vallen? Schrijf je nu in voor de spectaculaire Voka Prijs Ondernemen awardshow op 26 september en beleef het vanop de eerste rij.