Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Met Heylen Group alle finalisten bekend voor Prijs Ondernemen 2020

Met Heylen Group alle finalisten bekend voor Prijs Ondernemen 2020

  • 30/06/2020

Heylen Group (Herentals) is de laatste kanshebber voor de Prijs Ondernemen 2020. Ze zijn door het bestuur van Voka Lokaal Kempen West voorgedragen als winnaar voor hun regio. “Zeer leuk om deze erkenning te krijgen. Onze visie is en blijft: ‘van de Kempen naar de wereld’”, zegt Wim Heylen, executive chairman van Heylen Group. 

Group Heylen2

Alle negen kanshebbers voor de Prijs Ondernemen 2020 zijn nu bekend. Met Heylen Group uit Herentals heeft ook Voka Lokaal Kempen West zijn finalist naar voor geschoven. 

“Het is altijd leuk om een bepaalde erkenning te krijgen. Blij dat die prijs van Voka komt”, zegt Wim Heylen, executive chairman van Heylen Group. “We zijn een industriële family office en we investeren in bedrijven. Vandaag zijn we actief in tien sectoren, met zo’n 2.400 mensen. Wij creëren kansen voor mensen die willen ondernemen. Als partners en bedrijfsleiders binnen onze groep. Maar evenzeer voor mensen die hun bedrijf willen overlaten en de volgende stap willen zien die hun bedrijf kan maken. En dat is mogelijk binnen onze groep.” 
“Wat ons typeert is: ‘van de Kempen naar de wereld’. We slaan onze vleugels uit en hebben een internationale ambitie”, zegt Heylen.

De award van Voka Lokaal Kempen West werd overhandigd door Frederick Jonckheere, voorzitter van de Voka Lokaal-afdeling.
Met activiteiten in België, Nederland, Luxemburg, Italië en Finland heeft Heylen Group jarenlange ervaring opgedaan in een breed scala van sectoren zoals de retail, logistiek en vastgoed. 

Wil je zien hoe Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen Group Heylen kon verrassen? Kijk dan op: https://www.facebook.com/pg/VokamechelenKempen/posts/


Stemmen op favoriet

Sinds 2 juni maakt Voka via de social media-kanalen en de eigen website elke dinsdag en donderdag een Voka Lokaal-winnaar bekend. Alle namen zijn nu gekend. Vanaf 1 juli 2020 kan iedereen dan zijn stem uitbrengen op: https://www.voka.be/prijs-ondernemen

Op die manier kan iedereen het bedrijf in zijn regio een duw in de rug geven, richting de finale. Een vakjury zal de eindbeslissing nemen. Op 17 september weten we wie de grote winnaar van de Prijs Ondernemen 2020 wordt.

Alle negen finalisten voor de Prijs Ondernemen zijn nu bekend:

2 juni: PFL
4 juni: BelOrta
9 juni: Emergo Group
11 juni: Narviflex
16 juni: Vosschemie Benelux
18 juni: DiBO
23 juni: WIcreations
25 juni: Q-lite
30 juni: Heylen Group

 

Contactpersonen

Wim Brillouet

Manager Belangenbehartiging & Woordvoerder

Tine Horsten

Manager Industrie