Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Mensura breidt uit met sportmedisch centrum Mensana

Mensura breidt uit met sportmedisch centrum Mensana

  • 10/09/2020

Sinds 1 september maakt het sportmedisch centrum Mensana uit het West-Vlaamse Sijsele deel uit van de Mensura-groep.

Zowel particuliere als bedrijfsklanten in heel België kunnen bij Mensana terecht voor sportmedische keuring en advies, inspanningstesten, VO2-max-metingen, lactaattesten, voet- en ganganalyses en leefstijl- en bewegingsadvies. Daarvoor beschikt het over een eigen labo én een mobiele trailer.

Onder de vleugels van Mensura, de externe dienst voor welzijn en bescherming op het werk, zal het in de toekomst het huidige aanbod op het vlak van gezondheid, conditie en vitaliteit verder uitbouwen, onder coördinatie van Joke Vandenbroele. Zij was voorheen al actief bij Mensana als inspanningsfysioloog.


Als specialist op het vlak van preventie, veiligheid en gezondheid reikt Mensura advies, oplossingen en diensten aan op maat van bedrijven. De groep telt meer dan 56.000 klanten, van kmo’s tot grote organisaties. Als de grootste externe dienst voor preventie en bescherming op het werk in België zet Mensura in op nabijheid. Met 102 vaste onderzoekscentra en 27 mobiele centra verzekert ze een regionale aanwezigheid in het hele land.

Meer info: www.mensura.be

Contactpersoon

Jan Van de Poel

Communicatiemedewerker

imu - vzw - salesforce
imu - vzw - recupel
AW_Digitalisering
Proximus
imu - vzw - Recupel
AW_Welt_6stappenplan
imu - vzw - headoffice
Advertentie VanRoey- nov
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende