Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

In memoriam: Vincent Gaeremynck

  • 22/06/2023

Met diepe droefheid betuigt Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant haar oprechte medeleven bij het overlijden van Vincent Gaeremynck, de oprichter en bezieler van Lacom, Volvo Car BeLux concessiehouder in Leuven. Vincent was tevens actief binnen het Voka-regiobestuur Groot-Leuven. Zijn plotselinge heengaan laat een grote leegte achter in onze gemeenschap.

Vincent was een visionair en een onmisbare figuur in de automobielindustrie. Hij was niet alleen een gepassioneerde ondernemer, maar ook een toegewijde leider en een gerespecteerd lid van de lokale gemeenschap in het Leuvense. Hij streefde naar perfectie en een uitmuntende klantenservice en zijn invloed reikte verder dan de autosector.

Naast een zeer gewaardeerd zakenman was Vincent ook een warme persoonlijkheid die bekend stond om zijn integriteit, vriendelijkheid en genereuze geest. Hij zal enorm gemist worden door zijn familie, vrienden, medewerkers en de hele gemeenschap waarbinnen hij actief was.

Met dit eerbetoon willen wij, namens Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant, onze diepste sympathie betuigen aan de familie Gaeremynck en vrienden. Moge de mooie herinneringen aan Vincent hen troost en kracht bieden tijdens deze moeilijke periode. Wij delen in hun verdriet en hopen dat zij steun vinden in de omarming van hun dierbaren en de warmte van de gemeenschap die Vincent heeft helpen opbouwen.

Vincent Gaeremynck zal altijd herinnerd worden als een uitzonderlijk mens, wiens bijdrage aan de zakenwereld en de samenleving blijvend is.

vincent Gaeremynck

Contactpersoon

Kris Claes

Gedelegeerd Bestuurder

Proximus