Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • “Meer dan een rechterhand”: wie wordt de Management Assistant van het jaar 2022?

“Meer dan een rechterhand”: wie wordt de Management Assistant van het jaar 2022?

  • 07/04/2022

“Meer dan een rechterhand”: wie wordt de Management Assistant van het jaar 2022?

Doener, inspirator, motivator, supporter, alleskunner. Wat is een onderneming zonder een Management Assistent?! Voka – KvK Limburg erkent het belang van deze functie en reikt daarom op de dag van de Management Assistant (21 april) de prijs voor de beste MA van het jaar uit. De drie genomineerden voor deze mooie onderscheiding: Fabienne Schepers (Q-BUS Architectenbureau), Karla Driessen (zorginstelling Intesa) & Anneleen Mommen (Vandebos Algemene Bouwonderneming).

“When all hope is lost, we still have the Management Assistant.” Deze zin bevat onmiskenbaar een grond van waarheid. Want het zijn deze personen die je gerust tot het hart van je organisatie kan rekenen. Management Assistants zijn alleskunners die met hun vriendelijkheid, behulpzaamheid en inzet van een onschatbare waarde zijn voor je onderneming. Hun takenpakket is divers, met verve weten ze zich van hun job te kwijten.

“Elke Limburgse ondernemer zal beamen dat een goede Management Assistant onontbeerlijk is voor een organisatie,” zegt Johann Leten, gedelegeerd bestuurder van Voka – KvK Limburg. “Management Assistants zijn vertrouwenspersonen die als beslissers, motivators, inspirators en doeners meer dan alleen maar een rechterhand zijn voor een management. Zij verdienen dan ook ons grootste respect.”

And the nominees are…

Voka – KvK Limburg erkent het belang van deze sterren van de werkvloer, en reikt daarom op de dag van de Management Assistant (21 april) de prijs voor de beste MA van het jaar uit. De drie kanshebbers voor deze prijs zijn:

Fabienne Schepers is al 14 jaar aan de slag bij Q-BUS Architectenbureau in Lummen. Als MA is ze vandaag nog altijd even gedreven als de dag waarop ze in 2007 aan de job begon. Ze handelt alle administratieve taken vlekkeloos af. Door haar loyaliteit, eerlijkheid en bereikbaarheid is Fabienne voor de onderneming een belangrijke aanwinst, zeg maar een vertrouwenspersoon waarop je kan bouwen.

Karla Driessen werkt al 6 jaar als MA in zorginstelling Intesa in Borgloon. Het centrum biedt zorg aan mensen met een mentale en/of verstandelijke beperking. Positief, flexibel en professioneel zijn drie kernwoorden die Karla het best omschrijven. Ze staat onder meer in voor de praktische ondersteuning van het directieteam. De MA haalt haar energie door het contact met anderen. Door heel wat taken op zich te nemen heeft ze een belangrijk aandeel in de resultaten van de organisatie.

Anneleen Mommen geeft al 5 jaar het beste van zichzelf bij Vandebos Algemene Bouwonderneming in Alken. Waar ze in 2017 binnenkwam als een rustige, meer op de achtergrond blijvende persoon is ze door de jaren heen gegroeid tot een gedreven en empathische MA die een drijvende kracht is geworden voor het bureel. Ze is een luisterend oor voor iedereen die dat nodig heeft. De bedrijfsadministratie kent geen geheimen voor haar. Als een echte motivator en supporter probeert ze ook mensen mee te trekken in haar verhaal, én het verhaal van de onderneming.

De Management Assistant van 2022 wordt op 21 april op de dag van de Management Assistant bekendgemaakt tijdens een inspirerende netwerkavond in La Butte Aux Bois in Lanaken, met o.a. een keynote van de Jonge Limburgse Ondernemer van het Jaar Caroline Rigo.

Klik hier voor meer info over het event.

Contactpersonen

Manon Beerten

Directeur marketing & communicatie

Elien Wuestenberghs

Coördinator events