Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Meer dan duizend ondernemers smaken Tuinfeest in ZOO

Meer dan duizend ondernemers smaken Tuinfeest in ZOO

  • 23/06/2023

In de Antwerpse ZOO hebben vrijdagavond meer dan duizend ondernemers elkaar een fijne zomer kunnen toewensen tijdens het Tuinfeest van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland. Met deze opkomst groeide de jaarlijkse afspraak voor ondernemend Antwerpen en het Waasland weer uit tot een van de grootste Antwerpse zakelijke netwerkevents van het jaar.

Mede dankzij het mooie weer glom het centrale Flamingoplein vrijdagavond tijdens het Tuinfeest van de Antwerps-Wase Kamer opnieuw als één grote, bruisende netwerkvloer. Het jaarlijkse bezoek van de werkgeversorganisatie aan de Antwerpse ZOO bracht uiteindelijk meer dan duizend ondernemers op de been.
‘Voor de bedrijven in ons netwerk is ons Tuinfeest een uitgelezen kans om de basis te leggen voor een productief najaar. Dit event geeft hen de kans om in een ontspannen sfeer onder elkaar van gedachten te wisselen over de voorbije maanden en tegelijk al even vooruit te blikken op de uitdagingen die hen na de zomer wachten. Daarover konden ze trouwens ook weer tal van toppolitici aanspreken’, wijst gedelegeerd bestuurder Luc Luwel op de aanwezigheid van onder andere minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden en Vlaams minister-president Jan Jambon.

Om ondernemers eenvoudig nieuwe contacten te helpen leggen, had het Tuinfeest trouwens weer enkele gedegen instrumenten in petto. Zo konden bezoekers aan het Tuinfeest instappen in een netwerkbusje. Tijdens een rit door de ZOO konden ze dan kort in gesprek gaan met vijf andere ondernemers. Ook de nocturnewandeling door de inslapende dierentuin, een smaakvol walkingdinner en specifieke meetingpoints rond onder andere haven of internationaal zakendoen bewezen meer dan hun nut. Daarvan werd tot laat op de avond gretig gebruikgemaakt.

Zitten de foto's en video verstopt?

Zijn de foto's en video niet zichtbaar? Meld je aan of maak een profiel aan via de knop rechts bovenaan.

Contactpersoon

Ina Veeckman

manager events & netwerkactiviteiten

Kick-start najaarsactiviteiten Voka Antwerpen-Waasland

AW_Welt_6stappenplan