Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Medtech & the road to success

  • 22/09/2023

Voka Health Community nodigt u graag uit voor de eerste bijeenkomst van “Medtech & de weg naar succes op de thuismarkt”.

Er zijn veel mogelijkheden om de door u ontwikkelde medische toepassing of hulpmiddelen te laten financieren: door de patiënt, de zorgverlener, de zorginstelling of via een terugbetaling via het RIZIV.

 

Een Belgische “medTech valley” creëren, dankzij een gepast en snel terugbetalingsritme en de implementatie van nieuwe technologieën

3 oktober 2023, 14:00-17:00, Brussel

Voka Health Community nodigt u graag uit voor de eerste bijeenkomst van “Medtech & de weg naar succes op de thuismarkt”.

Er zijn veel mogelijkheden om de door u ontwikkelde medische toepassing of hulpmiddelen te laten financieren: door de patiënt, de zorgverlener, de zorginstelling of via een terugbetaling via het RIZIV. De volgende vragen komen dan naar boven:

Is er een kans dat uw eindoplossing vergoed wordt? Hoe moeizaam loopt die weg?
Hoe snel zal uw technologie zijn weg vinden naar echte implementatie?
Hoe ver zijn we verwijderd van een bloeiende medtech-vallei in België, waar medtech-bedrijven van eigen bodem succesvol kunnen zijn?

 

We nodigen de CEO, bestuurders en investeerders in Medtech graag uit op dit initiatief van beMedTech (de Belgische federatie van medische technologieën) samen met Medvia, BioWin, MecaTech, Lifetech Brussels (de regionale clusters) en ondersteund door Imec.istart, COVARTIM en de VOKA Health Community.

Gratis inschrijving