Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Medewerker in de kijker: Kathleen Swillens, management assistant bij het Kennis- en Lobbycentrum

Medewerker in de kijker: Kathleen Swillens, management assistant bij het Kennis- en Lobbycentrum

  • 28/11/2022

Kathleen Swillens is management assistant bij het Kennis- en Lobbycentrum

Je hebt ervaring bij verschillende werkgevers. Welke sprong er het meeste uit?

De afgelopen 2 jaar heb ik gewerkt in Sint-Truiden bij Callexcell, opgericht door de voorzitter van de Kamer van Koophandel van Limburg, Karin Van de Velde.  Naast hard werken en razendsnel schakelen op de werkvloer was er die typische Limburgse gezelligheid met veel aandacht voor welzijn en ontspanning na intense werkdagen.  Nu nog zet dat saamhorigheidsgevoel zich verder door regelmatig af te spreken.

Kathleen

Heb je iets met huisdieren?

Ik ben zot van honden en ben er als kind mee opgegroeid.   Het klinkt melig maar de onvoorwaardelijke vriendschap en trouw van een hond ontroert me.  Enerzijds mis ik een hond binnen mijn gezin maar anderzijds zou ik niet willen dat zo’n beestje alleen thuis zit terwijl ik ga werken.  Iets om naar uit te kijken dus wanneer ik ooit met pensioen ga! Katten zijn niet zo mijn ding, té egoïstisch.

Ben je eerder een ochtend- of een avondmens?

Ik ben 100% een avondmens.  Ik geraak ’s avonds héél moeilijk in mijn bed en vind uitslapen tijdens het weekend heerlijk.  Ik kan tijdens weekdagen de tijd helemaal uit het oog verliezen bij het bingewatchen van een goede serie. Ik zal maar niet onthullen hoe kort die nachten soms zijn. Verder ben ik jaloers op mensen met zelfdiscipline die ‘s morgens vóór het werk gaan joggen.  Lijkt me heerlijk, maar het lukt me niet om hiervoor een uur eerder op te staan.

 

Wat doe je zoal in je vrije tijd?

Ik reis ontzettend graag.  Vóór er kinderen kwamen heb ik heel wat low budgetreizen gemaakt door Zuid-Amerika. Bolivië is mijn mooiste bestemming ooit geweest, het land van superlatieven hé?   Hoe avontuurlijker hoe liever trouwens, maar ook van citytrips kan ik genieten.  Je gaat me tijdens verlofdagen zelden thuis aantreffen.  Ook krijg ik veel energie van de bergen, zowel om er te skiën, te snowboarden of om er te gaan wandelen tijdens de zomer. 

 

Als het budget onbeperkt is, waar wil je dan op reis gaan gedurende een maand?

Een maand naar Chili en Patagonië met een bezoek aan Antartica mag je altijd sponsoren.  Kan het ook 2 maanden?

 

Als management assistant met ervaring op de as Limburg-Leuven-Brussel ken je ongetwijfeld de goede restaurants?

Mijn partner is ondernemer en is zes jaar geleden zijn eigen restaurant opgestart in Leuven: Gloria. Een succesvolle zaak waar de sfeer altijd goed zit.  Zeker geen evidentie in deze tijden. 
In Limburg te Sint-Truiden vind ik L’Angelo Rosso een echte aanrader, een klassevol Italiaans restaurant in Brustem met een heerlijke wijnkaart. 
En laat je me in Brussel een restaurant kiezen zit ik bij Chez Jacques, lekker Brussels, lekker authentiek, kortom lekker!

 

Proximus
Banner belgian coast hotels
imu - vzw - obd 1
imu - VZW - Maattwerk
AW_Welt_6stappenplan
Dyls februari2024