Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • MBA Highlights: getuigenis door Nico Janssens - Auria Solutions

MBA Highlights: getuigenis door Nico Janssens - Auria Solutions

  • 26/11/2020

“Drie jaar geleden was ik klaar voor the next step in mijn carrière en schreef ik me in voor MBA Highlights. Een keuze waar ik geen moment spijt van heb gehad en waarvan ik tot vandaag nog steeds de vruchten van pluk.
 
Tijdens het hele traject leerde ik van de proffen van Solvay Business School, van de andere deelnemers, maar ook veel over mezelf. De zelfreflectie is voor mij een speerpunt van MBA Highlights. 'Wie ben ik? Hoe zie ik mezelf en hoe ervaren anderen mij? Wat zijn mijn sterktes en wat zijn mijn minder sterke punten?' Je leert deze niet alleen te identificeren, maar krijgt ook de tools om dit bij te schaven naar de toekomst toe."

Nico Janssens - Auria Solutions

Hoe ik de zaken nu aanpak na MBA Highlights is vaak zeer verschillend van hoe ik dat vroeger gedaan zou hebben, voor het volgen van de sessies. De verschillende topics hebben mij meer inzicht gegeven in mijn strategie, mijn klanten, mijn HR-beleid, mijn financiën. 

De theoretische inzichten werden praktisch verankerd in de business case. Samen met een klein team heb ik gewerkt aan een topic dat buiten mijn dagelijkse activiteiten ligt. Door mijn grenzen te verleggen heb ik zaken uitgewerkt die ik ook heb kunnen toepassen in mijn eigen bedrijf, om dit naar het volgende niveau te tillen.

Ten slotte draait alles om ervaringsuitwisseling. Iedereen deelt zijn ervaringen en dat is minstens even leerrijk als de modules. 

MBA Highlights is divers en goed gebracht: alles wat een goede ondernemer of bedrijfsleider nodig heeft om zichzelf en zijn bedrijf te laten groeien.”

Nico Janssens - Auria Solutions

Contactpersoon

Fréderique van Hout

Coördinator levenslang leren