Skip to main content
  • Nieuws
  • Matchmaking Event - Hoe de brug slaan tussen valorisatie en onderzoek in welzijn en zorg?

Matchmaking Event - Hoe de brug slaan tussen valorisatie en onderzoek in welzijn en zorg?

  • 02/04/2021

Op dinsdag 18 mei organiseren Voka Health Community, Voka, de Vlaamse Hogescholenraad en Blikopener een Matchmaking Event via Conversation Starter tussen 16u en 18u.

Alle (zorg)ondernemers, verantwoordelijken binnen welzijn- en zorgorganisaties, eindgebruikers én onderzoekers aan de hogescholen zijn welkom.

Om kennis te maken. Om samen noden te detecteren en ideeën over oplossingen af te toetsen. Om elkaar te inspireren over actuele en toekomstige thema’s. Wat is de impact van technologie? Wat betekent digitale transformatie voor mijn organisatie? We delen informatie en kennis over hoe gebruikerservaringen te evalueren. Over data en gegevensdeling? Hoe regelen we thuiswerk? Wat is het belang van mentaal welzijn, preventie, …?

Je merkt het vast: hier mag je niet op ontbreken! Noteer de datum en uur alvast in je agenda. Nog beter: laat weten dat je aanwezig zal zijn via deze link naar het inschrijvingsformulier.

Voorafgaand organiseert Health Community, Voka en de Vlaamse Hogescholenraad een exclusieve class op maat voor onderzoekers "Succesvol pitchen van jouw onderzoek" op 27 april (om 10u). Zo ben je als onderzoeker volledig pitch-proof om jouw onderzoek voor te stellen aan jouw gesprekspartner in welzijn en zorg op het Matchmaking Event!

VLAIO

 

Contactpersoon

Ria Binst

Projectmanager Health Community

Ontdek onze vacatures!
Gosselin
Toerisme Limburg
Proximus
IMU salesforce
IMU - btonic
Plan je bezoek in ons Experience Center!
VZW - eATA 2021
Welt white paper
Degroof - Petercam
VZW - DigiChambers 2021
VZW - Take The Lead
Propaganda
Accent
BMW Brussels
CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
ING
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans
CRM Group
Logo KPMG
Logo Premed
Logo Randstad
alk
Logo JAM
Trixxo