Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Matchmaking Event - Hoe de brug slaan tussen valorisatie en onderzoek in welzijn en zorg?

Matchmaking Event - Hoe de brug slaan tussen valorisatie en onderzoek in welzijn en zorg?

  • 02/04/2021

Op dinsdag 18 mei organiseren Voka Health Community, Voka, de Vlaamse Hogescholenraad en Blikopener een Matchmaking Event via Conversation Starter tussen 16u en 18u.

Alle (zorg)ondernemers, verantwoordelijken binnen welzijn- en zorgorganisaties, eindgebruikers én onderzoekers aan de hogescholen zijn welkom.

Om kennis te maken. Om samen noden te detecteren en ideeën over oplossingen af te toetsen. Om elkaar te inspireren over actuele en toekomstige thema’s. Wat is de impact van technologie? Wat betekent digitale transformatie voor mijn organisatie? We delen informatie en kennis over hoe gebruikerservaringen te evalueren. Over data en gegevensdeling? Hoe regelen we thuiswerk? Wat is het belang van mentaal welzijn, preventie, …?

Je merkt het vast: hier mag je niet op ontbreken! Noteer de datum en uur alvast in je agenda. Nog beter: laat weten dat je aanwezig zal zijn via deze link naar het inschrijvingsformulier.

Voorafgaand organiseert Health Community, Voka en de Vlaamse Hogescholenraad een exclusieve class op maat voor onderzoekers "Succesvol pitchen van jouw onderzoek" op 27 april (om 10u). Zo ben je als onderzoeker volledig pitch-proof om jouw onderzoek voor te stellen aan jouw gesprekspartner in welzijn en zorg op het Matchmaking Event!

VLAIO

 

Contactpersoon

Ria Binst

Projectmanager Health Community

imu - vzw - Recupel
imu - vzw - headoffice
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Digitalisering
AW_Welt_6stappenplan
imu - vzw - recupel
imu - vzw - salesforce
Advertentie VanRoey- nov
Proximus