Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Marc Quirijnen van Kim’s Chocolates - Global Ambassador

Marc Quirijnen van Kim’s Chocolates - Global Ambassador

  • 04/11/2020

Marc Quirijnen is sinds 2017 CEO van Kim’s Chocolates, maar was er daarvoor al werkzaam als COO. In zijn carrière bij Kim’s Chocolates hielp hij het bedrijf uitbouwen tot de wereldwijde speler die het nu is. Als nummer 1-exporteur van chocolade naar Canada en de VS is Kim’s Chocolates met Marc Quirijnen aan het roer dan ook de ideale global ambassador voor deze regio.

Global Ambassador voor: Canada & Verenigde Staten 

”Maak op voorhand een plan op en doe je huiswerk zodat je op de hoogte bent van de mogelijke risico’s zoals wisselkoersen, specifieke wetgeving en logistiek uitdagingen. Canada en de Verenigde Staten zijn enorme markten. Als je geen plan hebt voor het logistiek gedeelte of geen rekening houdt met federale en regionale wetgeving, dan kan dit al heel snel een showstopper zijn.”  

Kim’s Chocolates is één van de grootste Belgische fabrikanten en nummer 1-exporteur naar Canada en de Verenigde Staten. Ze maken pralines en tabletten onder hun eigen merken Cachet en KC Chocolatier en produceren ook voor private labels. Duurzaamheid wordt hoog in het vaandel gedragen bij Kim’s Chocolates. Dankzij hun zonnepanelen, een innovatief luchtverversingssysteem en een afvalwaterzuiveringsinstallatie gebaseerd op biologische fermentatie is het waarschijnlijk één van de groenste fabrieken van Europa. Daarnaast ondersteunen zij ook de cacaoboeren met “Cocao for school”, opgericht door Fons Maex. Het doel is om de levenskwaliteit van de lokale cacaoboeren en hun families te verbeteren.

Logo Suyin

 

logobalk

Contactpersoon

Tuba Gungor

Adviseur Internationaal Ondernemen - Coördinator Jong Voka

Dyls februari2024
Banner belgian coast hotels
Proximus
AW_Welt_6stappenplan
imu - VZW - Maattwerk
imu - vzw - obd 1