Skip to main content
  • Nieuws
  • Manon Beerten is nieuwe marcom-directeur van Voka – KvK Limburg

Manon Beerten is nieuwe marcom-directeur van Voka – KvK Limburg

  • 06/01/2021

Vanaf 18 januari 2021 wordt Manon Beerten (30) directeur marketing en communicatie bij Voka – Kamer van Koophandel Limburg. Zij volgt in die functie Sofie Bockaert op.

Manon Beerten


Manon Beerten, afkomstig van Zonhoven, behaalde een master bedrijfscommunicatie aan de KU Leuven en ging daarna aan de slag bij de Kinepolis Group. Daar bepaalt ze als marketing support manager momenteel mee de marketing-strategie voor Kinepolis Group. Vanaf 18 januari maakt ze de overstap naar Voka – KvK Limburg als directeur marketing en communicatie.

Samen met gedelegeerd bestuurder Johann Leten en directeurs Ann Huveners, Axelle Henrard, Cathérine Dreesen, Hans Similon en Kris Claes maakt ze voortaan deel uit van het directiecomité van Voka – Kamer van Koophandel Limburg.

“Manon zal met haar ervaring bijdragen aan een gerichte communicatie- en marketingstrategie om onze leden-ondernemingen op de best mogelijk manier in de kijker te zetten en te ondersteunen.”

“Als werkgeversorganisatie laten we de stem van onze ondernemers horen. Zij verdienen aandacht van overheden en stakeholders, maar eveneens erkenning van de buitenwereld. Manon zal met haar ervaring bijdragen aan een gerichte communicatie- en marketingstrategie om onze leden-ondernemingen op de best mogelijk manier in de kijker te zetten en te ondersteunen. Ze kan alvast verder bouwen op het goede werk van Sofie Bockaert. We zijn Sofie erg dankbaar voor haar bijdrage en wensen haar veel succes met haar volgende freelance-opdrachten”, zegt gedelegeerd bestuurder Johann Leten.

“In deze bijzondere tijden is transformatie geen hol begrip. Voka – KvK Limburg wil hierin het voortouw nemen en bedrijven begeleiden op vlak van innovatie, internationaal ondernemen, duurzaamheid, overdracht, overnames enzovoort. Zij staan voor heel wat uitdagingen waar we een helpende hand bieden. Marketing en communicatie spelen een belangrijke rol om die hulp op een relevante manier tot bij onze leden-ondernemingen te brengen”, besluit hij.