Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Make more out of wood!

  • 09/05/2019

Bezoek LIGNA en maak kennis met de toekomst van houtbewerking, -verwerking en bosbouw op een ongeëvenaarde schaal.

Van 27 t.e.m. 31 mei 2019 komen zo’n 1500 bedrijven samen op LIGNA Hannover, ’s werelds belangrijkste vakbeurs voor machines, gereedschappen en installaties voor de houtindustrie en de bosbouw. Professionele bezoekers kunnen zich verwachten aan een uitgebreid aanbod van innovaties: van bosbouwtechnologie en houtbewerking, tot gereedschapssystemen en oppervlaktetechnologie.

 
LIGNA 2019 zal de nadruk leggen op drie belangrijke thema’s: Integrated Woodworking – Customized Solutions, Smart Surface Technologies en Access to Resources and Technologies. Deze laatste is hét onderwerp op de Wood Industry Summit, de bijeenkomst van technologieleveranciers voor bosbouw en de primaire houtverwerkende industrie. Als bezoeker krijgt u bovendien de kans om actief deel te nemen aan o.a. netwerkevenementen, live-demonstraties en begeleide rondleidingen. 


De beurs snel maar efficiënt bezoeken? Op 28 mei 2019 organiseert Tradefairs een ééndaagse chartervlucht naar LIGNA, vertrekkende vanuit Brussel. 

Registreer en ontvang uw gratis toegangskaart.*
Reserveer uw plaats op de chartervlucht van 28 mei 2019.


*elk ticket is geldig gedurende de hele beursperiode en geeft ook toegang tot interzum, de vakbeurs voor de productie van meubels en interieur in Keulen.
 

Proximus
AW_Welt_6stappenplan
Dyls februari2024
imu - vzw - obd 1
Banner belgian coast hotels
imu - VZW - Maattwerk