Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Lotte Stoops (Groen) op Voka-stage bij Krinkels

Lotte Stoops (Groen) op Voka-stage bij Krinkels

  • 25/08/2020

Beleid maak je niet uit een toren maar op en mét het terrein. Het stagebezoek dat Voka organiseerde bij een grote landschapsaannemer gaf me de mogelijkheid om hun realiteit te ontdekken en in dialoog te gaan over onze groene toekomstvisie. Dat schrijft Brussels Parlementslid Lotte Stoops over haar Voka-stage bij Krinkels. 

Het zeer groot, nog onderbenut, potentieel aan groene én lokale jobs en een pro-actieve inhaalbeweging voor gender en diversiteit zowel bij personeel als bij de aanleg van openbare ruimtes, zijn zaken die zijn blijven hangen. Maar zeker ook de reality check op het terrein van het wetgevend werk dat wij verwezenlijken of willen uitwerken is ontzettend waardevol.

Ik nam mijn ecolo-‘homologue’ en bondgenoot in de commissie leefmilieu, Ingrid Parmentier, mee. Ons #samensemble verhaal is sterk geënt op de inspanningen ten aanzien van biodiversiteit, waterbeleid, ontharding en vergroening dat over alle grenzen heen moeten worden aangepakt. Het was dan ook interessant om bij een bedrijf op bezoek te gaan dat in de drie Belgische gewesten actief is.

Lotte Stoops
Ingrid Parmentier
Krinkels
Rondleiding in Daktuin
Krinkels bij Colruyt
Vokastage bij Krinkels
Lotte Stoops op stelling
Groepsfoto

Contactpersoon

imu - vzw - salesforce
imu - vzw - recupel
imu - vzw - Recupel
imu - vzw - headoffice