Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Loda uit Beerse is achtste genomineerde bedrijf

Loda uit Beerse is achtste genomineerde bedrijf

  • 18/06/2019

Loda, de producent van onderhoudsproducten, mag dit jaar meedingen naar de Prijs Ondernemen 2019. Voka - KvK Mechelen-Kempen heeft met Loda al acht van de negen namen bekendgemaakt die gaan strijden om de grote Prijs Ondernemen. Die wordt op 26 september uitgereikt. Voor de eerste keer werden de winnende zaakvoerders in hun eigen bedrijf verrast door Voka.

“Deze award is niet alleen mijn verdienste. Samen met mij staat er een hele groep van mensen die mee aan de weg timmeren. Ik ben blij dat we gewaardeerd worden voor het verhaal dat we brengen. Deze award krijgt een speciale plaats. We zijn er trots op”, zegt Hans Geerts, zaakvoerder van Loda uit Beerse. “We timmeren hard aan de weg. We nemen grote risico’s en doen grote investeringen. We willen vooral toekomstgericht blijven werken.”


Loda uit Beerse is een producent van onderhoudsproducten. Het is vooral bekend van het bleekwater. Loda maakt dat al sinds 1930. Het is ook marktleider op het vlak van sodakristallen. Vorig jaar werd er voor 5 miljoen euro geïnvesteerd in een nieuw magazijn en een nieuwe inpakzone.

Naar de finale
Voor de Prijs Ondernemen zet Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen het concept dit jaar op z'n kop. Negen winnaars worden - in hun eigen bedrijf - compleet verrast. De zaakvoerders weten van niets. Ze denken dat ze een interview krijgen voor het magazine Ondernemers, maar ze worden verrast met een award.

Vanaf maandag 10 juni tot en met donderdag 20 juni maakt Voka via de social media-kanalen elke werkdag een Voka Lokaal-winnaar bekend. Vanaf donderdag 20 juni kan iedereen zijn stem uitbrengen op onze Voka-website. Die stemronde loopt tot 6 september 2019. 

Jouw stem is belangrijker dan ooit. Want je kan een bedrijf rechtstreeks naar de finale stemmen. Die finale is weggelegd voor de drie bedrijven met de meeste stemmen. Voor een jury met experten strijden ze dan voor de grote Prijs Ondernemen 2019. Die zal Voka - KvK Mechelen-Kempen op donderdag 26 september uitreiken in Alta Ripa.
 

Loda2

Contactpersoon

Wim Brillouet

Manager Belangenbehartiging & Woordvoerder