Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Limburgse hr-professionals optimaliseren personeelsbeleid

Limburgse hr-professionals optimaliseren personeelsbeleid

  • 21/02/2020

Het hr-departement is meer dan ooit een belangrijke schakel voor je onderneming. Maar hou jij je hr-beleid af en toe eens kritisch onder de loep? Meer dan 30 hr-professionals verzamelden alvast voor de start van het Welt-begeleidingstraject.

Een Welt-begeleidingstraject bestaat uit zes netwerksessies, een ondernemingsscan, individuele coaching op maat en kennismaking met jobcoaches en arbeidsbemiddelaars. Daarnaast biedt de onderneming zelf een werkplek aan voor een stagiair.

“Met het Welt traject reflecteer je over je huidige personeelsbeleid om dit verder te optimaliseren”, zeggen Welt-coördinatoren Kirsten Janssens en Benny D’Helft. “Hr-specialisten delen nieuwe inzichten met je om kritisch te kijken naar de huidige werkwijze. Welt wilt bedrijven in beweging brengen en op deze manier werkvloeren voorbereiden op een breed gamma aan talenten.”

Boeiend programma 

De deelnemers mogen zelf de topics bepalen die ze aan bod willen laten komen. Tijdens het startevent in Kaai 16 konden de deelnemers aan de hand van 20 topics aangeven wat er voor hen belangrijk is. Met die informatie gaan de coördinatoren aan de slag voor een boeiend programma. Daarnaast kwamen Hind Salhane en Liese Vanbriel van accounting- en consultingbedrijf Moore spreken over weerbaarheid en de werkbaarheidscheque.

Kirsten en Benny zijn alvast opgetogen over de kick-off: “Het is zeker niet gemakkelijk om kritisch naar jezelf en je hr-beleid te kijken. Maar deze deelnemers staan open om bij te leren van elkaar en willen een concrete actie in hun bedrijf uitwerken met hulp van individuele coaching.”

Wil jij nog instappen in het Welt-traject?

Dat kan! Collega's Kirsten Janssens en Benny D'Helft helpen je graag verder. Meer info over Welt vind je hier.