Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Leuvense ondernemers netwerken met een escape game

Leuvense ondernemers netwerken met een escape game

  • 08/06/2018

Op woensdag 6 juni 2018 organiseerde Voka regio Groot Leuven een interactief evenement. 75 Enthousiaste ondernemers leerden elkaar kennen aan de hand van een escape game, een interactief spel waarbij analytisch denken, snelheid en kennis over de regio centraal stonden. Achteraf werd er een walking dinner aangeboden door het Park Inn By Radisson Leuven hotel.

Escape by networkingHet evenement was perfect voor ondernemers die hun netwerk snel willen uitbreiden met andere ondernemers uit de regio, en dit op een ludieke manier. De aanwezigen waren bijzonder enthousiast: “Ik leerde een heleboel nieuwe mensen kennen, omdat we in groepen werden ingedeeld tijdens het spel”. Iemand anders was tevreden dat hij “veel leerde over het ondernemerslandschap en de politiek in Leuven”. 

Dit was het eerste evenement van de vernieuwde lokale werking van Voka. Voka’s regiowerking in Leuven bestaat uit 13 ondernemers die lid zijn van Voka en bedrijfsmatig actief zijn in regio Leuven. Het regiobestuur verdedigt de belangen van ondernemers in het Leuvense en brengt hen samen tijdens leuke of interessante events. Het regiobestuur wordt geleid door Geert Serneels en Koenraad Geers. Escape by networking

 

 

Op 13 september organiseren we een lijsttrekkersdebat met alle kandidaat-burgemeesters van Leuven in het STUK. Inschrijven kan via de website van Voka Vlaams-Brabant. Inkom is gratis.
 

Proximus