Skip to main content
Map

Lees hier ons Jaarverslag...

  • 03/07/2019

Was u erbij tijdens één van ons evenementen? Of volgde u recent een opleiding of een traject? In ons Jaarverslag geven we een overzicht van wat we dit jaar allemaal voor u hebben gedaan. Weinig tijd? Lees hier de belangrijkste hoogtepunten! 

Voorzitter Francis Wanten spreekt klare taal in zijn voorwoord. "In 2018 kozen we resoluut voor SALVO, dat is de afkorting voor het Strategisch Actieplan Limburg tot de Vierde Orde. Met SALVO willen we leden-ondernemingen informeren, ondersteunen en met elkaar in contact brengen voor ervaringsuitwisseling," verklaart onze voorzitter. Lees hier het volledige voorwoord!

Wist je dat...

... onze afdeling internationaal ondernemen maar liefst 42 Internationale Voka Ambassadeurs telt? Via hun kennis, ervaring en netwerk helpen ze andere Limburgse bedrijven. Voka zonder grenzen, dus! Ontdek wat we het afgelopen jaar nog voor u hebben gedaan...

... we dit jaar een afdeling innovatie in het leven hebben geroepen? Zo organiseerden we nieuwe opleidingen, een cluster innovatie binnen de OndernemersUniversiteit, en nog veel meer!

... meer dan 764 jongeren tussen 11 en 14 jaar hebben deelgenomen aan de First LEGO League? Leerlingen uit verschillende scholen nemen het tegen elkaar op in wedstrijdwaarbij ze een LEGO-robot moeten bouwen én programmeren. Op deze manier leggen we de link tussen het werkveld en het onderwijs.

... we beschikken over één Voka Ambassadeur per gemeente in Limburg? We tellen er dus 42! Op deze manieren ijveren we om dialoog tussen de ondernemers en gemeentebesturen te optimaliseren. Lees meer.

... we beschikken over een uniek platform voor eigenaars-ondernemers? Deze dienstverlening maak het voor familiebedrijven mogelijk om eenvoudig op zoek te gaan naar overnamedeals, externe managers en investeerders. Family matters!

... er nog nooit zoveel starters waren als in 2018? Lees hier op welke manier wij de starterswerking hebben ondersteund.

... er in 2018 maar liefst 4.473 mensen een opleiding hebben gevolgd binnen onze KamerAcademie? Met trots organiseerden we 297 opleidingen en trajecten.

... we maar liefst 9.179 leden mochten ontvangen op onze events? Van de Nieuwjaarsinvitito en Onder Ondernemers, tot het Zomerkasteelfeest en de Dag van HRM. Bekijk hier de leukste foto's!

... we ondertussen over 43 netwerken beschikken? Zo hebben we de netwerken voor bedrijfsleiders, de vakgerichte netwerken en de community netwerken. Kennis delen is vermenigvuldigen!

Lees hier het volledige Jaarverslag

Contactpersoon

Jeroen Verbeeck

Coördinator pers & communicatie