Skip to main content
  • Nieuws
  • Lees hier Bedrijvig Limburg/Limburg Bedrijvig van augustus

Lees hier Bedrijvig Limburg/Limburg Bedrijvig van augustus

  • 31/07/2019

Deze maand brengen we je het ondernemersnieuws vers van de pers in Bedrijvig Limburg/Limburg Bedrijvig. Lees even mee! 

In het voorwoord van Johann Leten, onze gedelegeerd bestuurder, staat positivisme centraal. "Het afgelopen jaar is het negatieve immers vaak belicht geweest. Sociale onrust, een slabakkende conjunctuur, handelsoorlogen en politieke onzekerheden beheersten de debatten de media. Positivisme zal deugd doen," klinkt het. 

Wist je dat...

... we erop hameren dat ons onderwijs zich moet bijscholen? Het Vlaams onderwijs behoort niet meer tot de wereldtop. Hoe kunnen we dit aanpakken? Lees hier onze voorstellen.

... de Algemene Administratie van Douane en Accijnzen een nieuwe applicatie heeft voorgesteld? Maak kennis met TARBEL, het tariefportaal dat het mogelijk maakt om informatie over tarieven te raadplegen en te doorzoeken.

... we bij Voka - KvK Limburg ook In Company opleidingen organiseren? Etienne Custermans, CEO van Q-Top in Houthalen, vertelt in een interview meer over de voordelen. Lees meer.

... we in dit nummer terugblikken op onze Jaarvergadering Applaus? Stijn Bijnens (LRM) ging aan de haal met de Ondernemersprijs Herman Dessers. Bekijk hier de foto's van deze fantastische avond!

... Hoomed het eerste online interieurplatform mét marktplaats is? Ontmoet Davy Vanwalleghem, onze starter in de kijker en lees hier zijn verhaal.

Lees hier het volledige magazine