Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Laurence Carels van CDM - Global Ambassador

Laurence Carels van CDM - Global Ambassador

  • 04/11/2020

Laurence Carels is sinds juni dit jaar CEO van CDM en is ondertussen al 13 jaar aan de slag in het familiebedrijf. Ze heeft een enorme kennis in internationaal ondernemen en weet wat het is om een bedrijf in een ander land op te zetten. Ze verhuisde in 2010 naar de Verenigde Staten om daar een dochteronderneming van CDM op te starten. In 2017 kwam ze terug naar België om de rol van CFO op te nemen.

Global Ambassador voor: Spanje, Portugal, Verenigde Staten, Canada, Frankrijk, Hongarije, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk & Ierland

“Gebruik zowel je eigen netwerk als het netwerk van o.a. Voka en spreek zoveel mogelijk over jouw project. Er zal altijd iemand in jouw netwerk zijn die je verder kan helpen, die de brug zal zijn tot dat ander land en die jou zal kunnen vertellen waar de verschillen en valkuilen liggen.” 

CDM is een internationaal familiebedrijf gespecialiseerd in geluids- en trillingsisolatie van gebouwen en industriële toepassingen. In 2021 vieren ze hun 70-jarig bestaan. Een gekend project is het concertgebouw in Brugge uit 2000. Dat werd volledig ontkoppeld van zijn omgeving door CDM-veerdozen. Internationaal bouwden ze mee aan The Museum of Modern Art (MoMA) in New York, de Bibliothèque nationale de France (BnF) van François Mitterrand en de BBC Studios in Londen. Hun baseline is “Making your world a quieter place” en door de jarenlange ervaring is CDM vandaag wereldwijd bekend voor oplossingen van complexe projecten met trillings- en geluiddempende eisen. 

Logo Suyin

 

logobalk

Contactpersoon

Tuba Gungor

Adviseur Internationaal Ondernemen - Coördinator Jong Voka

Proximus