Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Laat je verrassen door de loungy Beats & Bites-vibe!

Laat je verrassen door de loungy Beats & Bites-vibe!

  • 27/03/2024

Deze rubriek is voorbehouden voor nieuws van onze leden. Want die zitten niet stil. Iedere dag verwezenlijken ze nieuwe dromen en gaan ze nieuwe uitdagingen aan. Wij zetten al die bedrijvigheid met veel plezier in de bloemetjes!

Bezoek je de unieke eventlocatie La Butte aux Bois in Lanaken? Kom dan zeker ook langs in de unieke bar Papillon! De barmedewerkers serveren je graag een frisse cocktail, een heerlijk glas champagne of een unieke whisky, met een uitgebreid repertoire van The Macallan. De selectie cocktails is geïnspireerd door edelstenen.
Welkom in een oase van inspiratie en rust, met een gastronomisch barmenu en uitzicht op bistrôt Le Ciel, het gezellige hart van het vijfsterren superior hotel. Bar Papillon is elke dag geopend, van 12u00 tot middernacht.
Wil je jezelf en jouw vrienden laten verrassen door loungy Beats & Bites? Kruis dan zeker de volgende vier zondagen in 2024 aan in je agenda: 7 juli – 21 juli – 4 augustus – 18 augustus, telkens van 12u00 tot 18u00.

Met swingende beats die je laten bewegen en heerlijke bites die je smaakpapillen verwennen, beleef je vier zondagnamiddagen boordevol plezier en leuke contacten! Laat ons samen het volume opendraaien voor de ultieme Beats & Bites-vibe!

www.labutteauxbois.be

Contactpersoon

Kristien Put

Coördinator Bedrijvig Limburg

Verhoog je zichtbaarheid

Met onze mediapartnerships kan je intekenen op diverse communicatiepakketten en jaardeals. Zo bereik je een enorm lezerspubliek van ervaren en beginnende ondernemers en geïnteresseerden allerhande.

word jij onze mediapartner?

Artikel uit publicatie