Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Kurt Vanryckeghem op Voka Zomerstage bij Vanheede Environment Group

Kurt Vanryckeghem op Voka Zomerstage bij Vanheede Environment Group

  • 12/08/2022

Op 12 augustus trok Vlaams Parlementslid voor cd&v en burgemeester van Waregem Kurt Vanryckeghem naar Vanheede in Roeselare voor zijn Voka Zomerstage. 

Kurt Vanryckeghem Voka Zomerstage Vanheede Roeselare

Op wat een van de warmste vrijdagen van 2022 moet geweest zijn, trok Vlaams parlementslid voor cd&v en burgemeester van Waregem Kurt Vanryckeghem naar Roeselare voor zijn Voka Zomerstage bij Vanheede Environment Group.

Het West-Vlaamse familiebedrijf is al sinds jaar en dag een van de grootste spelers in Vlaanderen op vlak van afvalstroomverwerking. Maar liefst 2353 individuele afvalstromen worden door het bedrijf individueel verwerkt. Daarvoor kunnen ze rekenen op meer dan 850 gemotiveerde medewerkers, verspreid over hun verschillende vestigingen. Levenslang leren speelt een belangrijke rol binnen het bedrijf: daardoor kunnen medewerkers steeds met de meest accurate tools werken.

De waarden van hun bedrijf spreken voor zich: People, Planet, Profit, Passion en Pride. Innovatie staat eveneens centraal. Ter illustratie: overtollige warmte van Vanheede Environment Group wordt ingezet in het productieproces van het bedrijf van de buren.

Zelf investeert de groep ook in de toekomst: ze investeren in een volledig nieuwe installatie voor bedrijfsrestafval op de huidige site in Roeselare en er komt een nieuwe site bij aan het kanaal Roeselare-Leie.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag