Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Kurt Vanryckeghem op Voka Zomerstage bij Agristo

Kurt Vanryckeghem op Voka Zomerstage bij Agristo

  • 31/10/2023

Op maandag 30 oktober ging Vlaams parlementslid en burgemeester van Waregem Kurt Vanryckeghem (CD&V) op Voka Zomerstage bij Agristo in Wielsbeke.

Agristo

Op maandag 30 oktober ging alweer de laatste West-Vlaamse Voka Zomerstage door. Vlaams parlementslid en burgemeester van Waregem Kurt Vanryckeghem (CD&V) ging samen met collega-burgemeester van Deerlijk Claude Croes (CD&V) op bezoek bij de state-of-the-art productiesite van het familiebedrijf Agristo in Wielsbeke. Agristo is een productiebedrijf dat gespecialiseerd is in het verwerken van aardappelen tot diepgevroren frieten en andere diepgevroren aardappelspecialiteiten. 

Na een interessante introductie van het bedrijf, mochten de politici met de gepaste kledij en hygiĆ«ne- en veiligheidsmaatregelen de productie betreden. Ze ontdekten er dat de geleverde aardappelen binnen anderhalf uur kunnen verwerkt worden tot frieten of aardappelvlokken. Zo kunnen er tientallen tonnen frietjes per uur geproduceerd worden. 

De politici konden 's middags tijdens een lunchmeeting proeven van al het lekkers dat Agristo zelf produceert. Een perfect moment om de uitdagingen van de onderneming van het heden en de toekomst, met onder meer de co-CEO Hannelore Raes, te bespreken.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag