Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Kurt Leuridan van Tokai Optecs - Global Ambassador

Kurt Leuridan van Tokai Optecs - Global Ambassador

  • 04/11/2020

Kurt Leuridan is sinds 2004 CEO bij Tokai Optecs. Een opmerkelijk verhaal, want in 2004 verwerft Kurt Leuridan de aandelen van Tokai Optecs, een Belgisch-Japanse joint venture uit Tienen. Daarmee is hij de eerste niet-Japanner en de eerste persoon die geen lid is van de familie Furuzawa die aandeelhouder wordt van Tokai Optical Japan uit Okazaki. De afgelopen jaren heeft Kurt Leuridan vestigingen geopend in Surry (VK), Varese en Rome (IT) en heel recent ook in Sharjah (VAE). 

Global Ambassador voor Japan

”Waar je ook naartoe gaat met jouw product en/of dienst, respecteer de cultuur en hou rekening met cultuurverschillen. Hou rekening met cultuurgebonden waarden en normen maar ook met de verschillen in bedrijfscultuur.  Een organisatie zoals Voka kan je hierbij ondersteunen.”

Tokai Optecs is een verdeler en fabrikant van hoogwaardige brillenglazen. Tokai Optecs is een Belgisch-Japanse joint venture die werd opgericht in 1995. De nauwe samenwerking tussen Tokai Optecs en Tokai Optical Japan stimuleert de continue ontwikkeling van nieuwe materialen, ontwerpen, behandelingen en hoogtechnologische vervaardigingsprocessen. Het bedrijf biedt een omvangrijk en uniek aanbod aan brillenglazen op maat van iedere klant. Tokai combineert een ruime vakkennis en uitmuntende service met toonaangevende, ultramoderne Japanse technologie.

Logo Suyin

 

logobalk

Contactpersoon

Tuba Gungor

Adviseur Internationaal Ondernemen - Coördinator Jong Voka

Proximus