Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Kimeru levert software voor digitale displays NEC

Kimeru levert software voor digitale displays NEC

  • 17/11/2020

Via zijn spin-off Signagram mag het Antwerpse bedrijf Kimeru software leveren voor alle digitale displays van wereldspeler NEC in de Benelux. Daarover hebben beide partijen onlangs een samenwerking gesloten.

 

NEC staat wereldwijd bekend om de kwaliteit en de betrouwbaarheid van zijn professionele displays, die op grote schaal worden ingezet in de detailhandel, bedrijven en transport. Door de fusie met Sharp is NEC de op twee na grootste fabrikant van digitale displays ter wereld. Deze internationale speler in premium grootformaatdisplays gaat nu de Signagram-software suite voor de Benelux gebruiken op alle schermen met het NEC Open Modular Platform.

Daarnaast wordt Kimeru de allereerste speler wereldwijd die met Signagram digital signage aanbiedt via AI-gedreven technologie. Zo levert Signagram livenewsfeeds aan in samenwerking met persbureaus zoals Reuters en AFP, meldt CEO Nathaniël Van Parijs van Kimeru. Volgens hem heeft Signagram NEC weten te overtuigen dankzij het modulair karakter van zijn toepassing, dat werkt via een Raspberry Pi. ‘Dit minuscuul computerkaartje laat toe om wereldwijd schermen te verdelen aan een lage kostprijs. NEC heeft dit vanuit de fabriek geïntegreerd in zijn displays. De gebruiker kan de module er zelf in plaatsen en weer uit halen.’

Meer info: www.signagram.com

Contactpersoon

Jan Van de Poel

Communicatiemedewerker

Advertentie VanRoey- nov
Proximus
imu - vzw - recupel
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Digitalisering
imu - vzw - Recupel
AW_Welt_6stappenplan
imu - vzw - headoffice
imu - vzw - salesforce