Skip to main content
  • Nieuws
  • Kick-off Jong Voka - Escape in 60 minutes

Kick-off Jong Voka - Escape in 60 minutes

  • 27/01/2017

Voor vijftig leden van Jong Voka Kempen begon het jaar een beetje claustrofobisch. Tijdens de kick-off werden ze opgesloten in een kamer en kregen ze een uur de tijd om te ontsnappen. Gelukkig lukte dit, zodat iedereen de presentatie van kersvers Jong Voka voorzitter Sofie Papen kon bijwonen.

De kick-off was de eerste officiële activiteit voor Sofie Papen als voorzitter van Jong Voka Kempen. De 33-jarige advocate bij Atrius Advocaten in Herentals was eerder secretaris en ondervoorzitter en neemt de fakkel over van Bert Schaekers. 'Ik wil Jong Voka nog meer naambekendheid geven in de Kempen en nog meer jonge ondernemers en kaderleden bij mekaar brengen', zegt Papen. 'Jong Voka Kempen is het ideale platform voor onze jonge ondernemers en kaderleden om contacten te leggen. Deze contacten helpen in de uitbouw van hun persoonlijk ondernemersnetwerk, om ervaringen uit te wisselen en open discussies te voeren.'

Nieuwe ploeg

De kick-off van Jong Voka Kempen was een combinatie van plezier en content. De avonturen in de escaperoom zorgden voor heel wat animo en zelfs competitiviteit bij de aanwezigen. Nadat iedereen ontsnapt was, werd de bestuursploeg voor 2017 voorgesteld, inclusief de nieuwe bestuursleden Charlotte Swaegers van Swaegers & Co uit Hoogstraten en Ronny Wuyts van Texture Painting uit Turnhout. Daarnaast mocht Sofie Papen ook het nieuwe logo van Jong Voka Kempen onthullen.

 

IMU - vzw - Bebat
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
IMU - vzw - salesforce
AW_Welt_6stappenplan
IMU - vzw - Bank van Breda
AW_Digitalisering
imu - vzw - Altez
Van Roey - September
IMU - vzw - Remant
Proximus
IMU - vzw - Salesforce
IMU - VZW - multibureau