Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Kevin Moons, BMK Solutions, bouwt onderneming verder uit en laat klantenbestand exponentieel groeien

Kevin Moons, BMK Solutions, bouwt onderneming verder uit en laat klantenbestand exponentieel groeien

  • 29/10/2021

Al op jonge leeftijd leerde Kevin Moons zichzelf om websites te bouwen. Toen hij het op school leerde was het dus vooral herhaling voor hem. Daardoor had hij tijd over om kleine projectjes uit te werken. Eerst als hobby voor vrienden en kennissen en later startte Kevin als student-ondernemer een eenmanszaak en kon hij zijn eerste factuur versturen. Verschillende websites en webshops werden opgeleverd.

KevinDoor een succesvolle samenwerking met KBC, integreerde hij online betaalmogelijkheden en kreeg de onderneming een boost. Al snel kwam er de vraag om naast de webwinkel en betalingen, ook andere zaken online te beheren, denk maar aan shipping, picking, packing en warehousing. Automatisaties werden een belangrijk onderdeel van hun projecten en vormen vandaag dan hun onze core business. Omdat de noden en wensen van veel klanten gelijkaardig waren, ontwikkelden ze een eigen automatisatieplatform. Zo werd AMPP (Automation Management Productivity Platform) geboren. Het omvat standaard een groot aantal functionaliteiten en wordt vervolgens op maat van de klant verder aangepast en gefinetuned. Op deze manier versnellen ze hun ontwikkelingen en kunnen ze een breder klantensegment aanspreken.

De ambitie is om AMPP verder uit te bouwen en het klantenbestand exponentieel te laten groeien. Daarom koos Kevin voor het Bryo ScaleUp traject om als ondernemer zijn kennis te verbreden en een heleboel praktische tips te krijgen om zijn bedrijf te laten groeien. Ook op vlak van HR krijgt hij de nodige ondersteuning. Het AMPP team is op korte tijd snel aan het groeien en daarbij komen weer heel wat nieuwe dingen kijken.

Via Bryo ScaleUp ontmoeten ondernemingen andere groeibedrijven met gelijkaardige uitdagingen. Sommige ondernemers zitten met dezelfde vragen. Anderen botsen dan weer op problemen die in de toekomst misschien nog zullen komen. Zo kan Kevin hier alvast proactief over nadenken. Dankzij het brede aanbod aan interessante opleidingen, het advies van de experts binnen Voka – KvK Limburg en de inspirerende externe sprekers, krijgen de ondernemers telkens nieuwe inzichten. Het doel is leren van elkaars ervaringen, vermijden om dezelfde fouten te maken en vooral geïnspireerd geraken om telkens een stapje verder te zetten binnen je eigen onderneming.

Ook de individuele 1 op 1 feedback van de coaches is heel waardevol. Nadat de deelnemers zelf een plan hebben bedacht om een uitdaging binnen het bedrijf aan te pakken, zijn ze daar om dit te evalueren en bij te sturen waar nodig.

Contactpersoon

Joeri Stoop

Senior adviseur eigenaars-ondernemers