Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Kerstfeest voor de collega's van Voka Oost-Vlaanderen

Kerstfeest voor de collega's van Voka Oost-Vlaanderen

  • 25/01/2022

Naar goede gewoonte komen alle collega’s van Voka Oost-Vlaanderen op het einde van het jaar samen voor een kerstfeest. In 2020 ging deze eindejaarsactiviteit digitaal door, in december 2021 trokken we onze wandelschoenen aan richting Dikkelvenne! Christine Leytens organiseerde deze uitstap met heel veel plezier voor haar collega’s.

Hoe ben je op het idee gekomen? 

“In normale tijden organiseren we altijd een kerstfeest voor de collega’s. Gezien de huidige maatregelen moesten we wel iets creatiever zijn. Onze gedelegeerd bestuurder Geert Moerman wou koste wat kost iets organiseren voor de medewerkers.” 

Jij was de organisator?  

“Ik maak onder andere deel uit van team Netwerking. Normaalgezien was ik vorige maand druk bezig met het voorbereiden van onze nieuwjaarreceptie voor onze leden in Gent. Helaas kon deze niet doorgaan, waardoor ik meer tijd had om een feest voor de collega’s op poten te zetten.” 

Waar ging het kerstfeestje door? 

“We hadden ervoor gekozen om verschillende wandelingen uit te stippelen, op verschillende niveaus. We zijn gestart op de boerderij van mijn schoonbroer. Het moest een grote verrassing blijven voor de collega’s dat het eindstation bij Geert thuis was.” 

Naast de wandeling, wat stond er nog allemaal op het programma?  

“De kindjes van de collega’s waren ook aanwezig op ons kerstfeest. Voor hen hadden we ook entertainment voorzien! Onze collega Michel was de kerstman van dienst, we hadden een muzikant en zangeres, er was een foodtruck aanwezig met lekkere glühwein en pannenkoeken én een kampvuur. Het was een mooie, gezellig en zonnige dag. Achteraf hoorde ik van iedereen dat ze enorm genoten hebben. Ik vond het ook echt plezant om dit te kunnen organiseren voor mijn collega’s.” 

 

Bedankt voor de goede organisatie Christine!

Bedankt voor de goede organisatie Christine!
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Digitalisering
imu - vzw - obd
AW_Welt_6stappenplan
imu - vzw - recupel
Advertentie VanRoey- nov
imu - vzw - salesforce
Proximus
imu - vzw - Recupel
imu - vzw - DNCM