Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Karl Vanlouwe (N-VA) aan de slag bij landschapsaannemer Krinkels

Karl Vanlouwe (N-VA) aan de slag bij landschapsaannemer Krinkels

  • 07/09/2021

Krinkels, één van de grootste landschapsaannemers voor verfraaiing en aanleg van openbare en privéruimten, ontving Karl Vanlouwe (Vlaams volksvertegenwoordiger en deelstaatsenator N-VA) op zomerstage.

Peter Loyens, ceo van Krinkels, gaf een algemene presentatie over het bedrijf en belichtte de uitdagingen en de projecten die het bedrijf de afgelopen jaren gerealiseerd heeft. Krinkels staat in voor meer dan 1000 beplantingen in het kader van stadsverfraaiing in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, alsook het onderhoud van de wegen. Een sport- en recreatiedomein in Molenbeek net als de moestuinen op stadsdaken in Etterbeek zijn het werk van Krinkels. Krinkels is met zo’n 190 medewerkers actief in de drie gewesten en genereert het meeste omzet in Brussel.

Naast een Krinkels Academy die beoogt om de samenwerking met het onderwijs te versterken, investeerde Krinkels het afgelopen jaar ook nog sterker in veiligheid, duurzaamheid en digitalisatie. In de namiddag bezoekt Karl Vanlouwe ook één van de werven aan het UZ Brussel, waar Krinkels momenteel aan het werk is.