Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Kamer verwelkomt 200 bezoekers op Voka Open Bedrijvendag

Kamer verwelkomt 200 bezoekers op Voka Open Bedrijvendag

  • 07/10/2019

Een unieke kans om kennis te maken met de werking van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland en haar indrukwekkende gebouw : die grepen 200 deelnemers aan de Voka Open Bedrijvendag 2019 afgelopen zondag met beide handen. Tegelijk konden deze bezoekers aan de Antwerps-Wase Kamer aangenaam kennismaken met acht jonge bedrijven.

Opnieuw honderdduizenden bezoekers maakten gebruik van de 29ste editie van de Voka Open Bedrijvendag om een kijkje achter de schermen te werpen bij de honderden deelnemende bedrijven verspreid over heel Vlaanderen. 

In onze Antwerps-Wase regio stelde een twintigtal bedrijven zijn deuren open voor nieuwsgierige bezoekers. Ook de Kamer, die zich als werkgeversorganisatie dagelijks inzet voor meer dan 3.000 aangesloten bedrijven uit haar regio, opende de deuren van haar Antwerpse zetel in het historische patriciërspand aan de Markgravestraat 12 graag voor hen.

Niet alleen vonden de geïnteresseerden er meer uitleg over de aanpak van de Kamer en haar inspanningen met oog op een zo duurzaam mogelijke werking. Acht jonge bedrijven waren er ook op de afspraak om zich voor te stellen aan het grote publiek. Bon Vivant Spirits, Finnegans, Heroonsocks, Sherlock SEO Agency, The Mocktailclub, Tiny Dreams, Ecossentials en Velusta zijn stuk voor stuk jonge Antwerpse bedrijven, die met begeleiding van de Bryo-starterswerking van de Kamer succesvol timmeren aan de weg. De aanwezige ondernemers gaven bezoekers ook enthousiast aan hoe ze met hun ondernemersidee aan de slag zijn gegaan en welke volgende stappen ze de komende maanden hopen te zetten.

 

Powered by flickr embed.

Contactpersoon

Katrijn De Lie

Hr-manager

AW_Welt_6stappenplan
AW_Digitalisering
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende