Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Juwelier Willems: een naam als een klok in de Limburgse juwelen- en horlogewereld

Juwelier Willems: een naam als een klok in de Limburgse juwelen- en horlogewereld

  • 01/12/2022

Al vele decennia is Juwelier Willems een naam als een klok in de Limburgse juwelen- en horlogewereld. Wie op zoek is naar een fonkelende verlovings- of trouwring, een uniek juweel of een stijlvol horloge, is bij zaakvoerders Kenzy Franco en Erwin Willems aan het juiste adres.

Al vele decennia is Juwelier Willems een naam als een klok in de Limburgse juwelen- en horlogewereld. Wie op zoek is naar een fonkelende verlovings- of trouwring, een uniek juweel of een stijlvol horloge, is bij zaakvoerders Kenzy Franco en Erwin Willems aan het juiste adres. Dankzij een toegewijd team van zeven medewerkers – van goudsmid tot winkelmedewerkers – en een eigen horloge- en juwelenatelier is Juwelier Willems uitgegroeid tot een vaste waarde. Ook investeringen in nieuwe technologieën, zoals onder meer 3D printing, tillen de klantenservice naar een hoger niveau.

Binnen het gamma van horloges is het Zwitserse horlogemerk TAG Heuer het neusje van de zalm. Wist je dat Juwelier Willems de enige dealer van TAG Heuer is in Limburg, en ook gecertificeerd hersteller voor horloges van dit topmerk? Binnen de horlogerie is het merk synoniem voor kwaliteit, precisie en ‘savoirfaire’. Maak kennis met schitterende horloges met een unieke uitstraling! Kenzy en Erwin verwelkomen je graag in hun winkel.

 

Juwelier Willems

 

Contactpersoon

Kristien Put

Coördinator Bedrijvig Limburg

Artikel uit publicatie