Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Juwelier Willems in al zijn facetten

Juwelier Willems in al zijn facetten

  • 02/02/2023

Als familiebedrijf weet Juwelier Willems maar al te goed wat de waarde is van verbondenheid. En wat symboliseert verbondenheid beter dan een juweel?

Juwelier Willems


Als familiebedrijf weet Juwelier Willems maar al te goed wat de waarde is van verbondenheid. En wat symboliseert verbondenheid beter dan een juweel? Al drie generaties lang biedt Juwelier Willems mensen in Sint-Truiden en omstreken de kans om die verbondenheid met hun geliefden tot uiting te brengen. Sinds vele decennia staan ze klanten bij in de mooiste momenten van hun leven. Van het eerste armbandje voor een baby tot verlovings- en trouwringen voor die ene speciale persoon. De trots en de eigenwaarde die uniek zijn aan die momenten, mogen zeker onderstreept worden.

Juwelier Willems verkoopt dan ook niet zomaar juwelen en uurwerken van pure kwaliteit en innovatief maatwerk. Ze verkopen geluksmomenten. Want het kiezen van een juweel is heel persoonlijk en vaak zelfs emotioneel. De zoektocht naar dat ene stuk moet een beleving zijn. Daarom gaat deze zoektocht, in het grootste aanbod van Limburg, gepaard met professioneel advies en een uitmuntende service na verkoop. Het geluk van mensen, dat is belangrijk voor Juwelier Willems en komt op de eerste plaats.

Contactpersoon

Kristien Put

Coördinator Bedrijvig Limburg

Verhoog je zichtbaarheid

Met onze mediapartnerships kan je intekenen op diverse communicatiepakketten en jaardeals. Zo bereik je een enorm lezerspubliek van ervaren en beginnende ondernemers en geïnteresseerden allerhande.

word jij onze mediapartner?

Artikel uit publicatie