Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Juan Benjumea Moreno op Voka Zomerstage bij Beauvent

Juan Benjumea Moreno op Voka Zomerstage bij Beauvent

  • 18/08/2022

Op donderdag 18 augustus ging Brussels parlementslid Juan Benjumea Moreno (Groen) op Voka Zomerstage bij Beauvent in Oostende. 

Voka Zomerstage Juan Benjumea Morena bij Beauvent Oostende

Brussels parlementslid voor Groen Juan Benjumea Moreno liep op donderdag 18 augustus stage bij Beauvent in Oostende. Deze coöperatie wil zoveel mogelijk mensen verenigen die mee investeren in energie-efficiëntie en de productie van duurzame energie. 

Beauvent investeert - samen met de meer dan 7000 aandeelhouders - in duurzame energie-oplossingen, zoals zonne- en windenergieprojecten, warmtekrachtkoppelingen of warmtenetten.

Heel wat bedrijven, ziekenhuizen en overheidsinstanties maken gebruik van de diensten en projecten van Beauvent. Zo wordt er in Oostende momenteel gewerkt aan de aanleg van een nieuw warmtenet op de site Oosteroever, waar verschillende residentiële nieuwbouwprojecten (o.a. de nieuwbouwappartementen met zicht op zee) verwarmd zullen worden via dat warmtenet.

Nadat algemeen directeur Frédéric Haghebaert een aantal projecten had toegelicht, kon de Groen-politicus enkele lopende projecten en werven met eigen ogen aanschouwen.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag