Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Jouw bedrijf internationaal in de kijker?

Jouw bedrijf internationaal in de kijker?

  • 11/03/2022

Buitenkans! Stel jouw bedrijf voor aan de vertegenwoordigers van Flanders Investment & Trade en creëer zichtbaarheid in het buitenland. Op 16 juni verzamelen de buitenlandse posthoofden van FIT - tussen de 80-150 personen die Vlaanderen en de Vlaamse bedrijven vertegenwoordigen in het buitenland - immers in Vlaams-Brabant om op één dag het beste van onze innovatieve provincie te leren kennen. En daar kan jouw bedrijf bij zijn! Interesse, lees zeker verder.

Het bezoek van de FIT-posthoofden wordt ophangen aan Smart Hub. Dat betekent dat de bezoekers kunnen kiezen tussen verschillende programma’s, van elke hub één. Voor Smart Hub Cleantech, een samenwerking van de provincie samen met Voka, willen we inzetten op een seminarie rond de thema’s energie, water en materialen. Voor de andere hubs waar Voka bij betrokken is (Logistics en Creativity) zetten in op een live bezoek van jullie bedrijf. 

Is jouw bedrijf...

...actief in de sectoren Logistics, Cleantech of Creativity?
...van plan om internationaal te groeien of daar al mee bezig?
...klaar om op de radar te komen van eminente Vlaamse vertegenwoordigers uit alle windstreken?

Stel je dan kandidaat bij pascal.caroyer@voka.be voor 20 maart

Concreet

De bedrijfsbezoeken en het seminar gaan door op 16 juni 2022, in het Provinciehuis en bij de kandidaat bedrijven. We voorzien voor jullie mogelijkheid tot presenteren en fijn napraten met de FIT-posthoofden.
Het seminarie/bezoek wordt gehouden in het Engels.

smarthub

Contactpersoon

Pascal Caroyer

Adviseur Belangenbehartiging Hageland

Proximus