Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Johan Blondeel van Adley - Global Ambassador

Johan Blondeel van Adley - Global Ambassador

  • 10/12/2020

Johan Blondeel was 4 jaar country manager bij Janssen Pharmaceutica en bijna 20 jaar actief binnen het Britse BP Chemicals – eerst als sales manager polymers Benelux, nadien als general manager PTA-Europe en tot slot als commercieel directeur chemicals Europe – voor hij in 2006 eigenaar en managing director werd van Adley Adhesives. Door zijn jarenlange ervaring in het Verenigd Koninkrijk en kennis van de plaatselijke cultuur is hij de ideale Global Ambassador voor het land.

Global Ambassador voor het Verenigd Koninkrijk

“Het Verenigd Koninkrijk is een zeer grote, op consumptie gerichte markt, vlak naast ons. Gedurende de 6 jaar dat ik Engeland gewoond en gewerkt heb, werd ik ondergedompeld in de plaatselijke taal, cultuur, en waarden en normen. Een verzorgd voorkomen en zelfzekere uitstraling worden er in vele zakenmilieus op prijs gesteld. Meer nog dan bij ons wordt er een groot belang gehecht aan iemands taalbeheersing en accent. Britten zijn pragmatisch en houden niet van te veel regeltjes en uitzonderingen. Hou ook rekening met taal- en cultuurverschillen tussen Schotten, Welshmen en Engelsen.”

Het in 1979 opgerichte Adley is een onafhankelijke lijmadviseur en -distributeur gespecialiseerd in ‘hot melt’-lijmen. In functie van het productieproces, de te verlijmen substraten, en de temperatuurvereisten van het eindproduct selecteert Adley voor haar klanten de meest geschikte lijm. Adley biedt lijmen aan op basis van EVA (Ethyl Vinyl Acetate), PE (Polyethyleen), APAO (Amorphous Polyalfa Olefine), PA (Polyamide), SBS (Styreen - Butadieen - Styreen rubber), SIS (Styreen - Isopreen - Styreen rubber), PUR (reactieve Polyurethaan) en PAR (reactieve Polyamide). Adley Adhesives beschikt dus over een zeer uitgebreid gamma en kan door haar expertise een brede waaier van klanten en sectoren bedienen.


 

bringme

 

logobalk

Contactpersoon

Tuba Gungor

Adviseur Internationaal Ondernemen - Coördinator Jong Voka

Proximus