Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Jobbeurs Zorg en Welzijn van Thomas More

Jobbeurs Zorg en Welzijn van Thomas More

  • 06/10/2023

Op 7 december 2023 kan je naar de Jobbeurs Zorg en Welzijn van Thomas More in Turnhout. Op zoek naar nieuw bloed voor jouw organisatie? Dan is de jobbeurs dé plek voor jou!

Op de jobbeurs Zorg en Welzijn ontmoeten afstudeerders en rekruteerders elkaar. Achteraf kunnen ze elkaar nog vinden via de digitale organisatie- en sollicitatiegids.

Afstudeerders uit verschillende opleidingen uit Gezondheidszorg en Welzijn zullen aanwezig zijn. Nieuw tijdens deze editie zijn de bachelors Toegepaste Psychologie en Logopedie & Audiologie én graduaten Orthopedagogische Begeleiding en Maatschappelijk Werk van onze campussen in Antwerpen.

Naast de afgestudeerde bachelors en (post)graduaatsstudenten van Thomas More campus Antwerpen, Geel, Lier, Mechelen en Turnhout zijn er ook de HBO5-studenten van onze partners  SNOR Duffel, SAL Lier en HIVSET Turnhout.

 

Er zullen infosessies georganiseerd worden, je kan studenten en bedrijven leren kennen op de jobbeurs én je kan netwerken tijdens het netwerkmoment achteraf!

 

Wanneer? Donderdag 7 december 2023

Waar? Campus Blairon 800, 2300 Turnhout

Meer informatie en inschrijven: https://thomasmore.be/nl/samenwerken/voor-bedrijven-en-organisaties/tal…

imu - vzw - Altez