Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Jo Brouns (CD&V) ook terug naar school op 1 september

Jo Brouns (CD&V) ook terug naar school op 1 september

  • 03/09/2021

Tijdens het zomerreces maakt Voka gebruik van de politieke luwte om politici aan het werk te zetten in onze bedrijven. Gedurende één dag maakt een parlementslid of regeringslid grondig kennis met één bedrijf. Voka organiseert de stages al 25 jaar en begeleidt meer dan 100 zomerstages. Ondernemingen en politici zijn elk jaar weer vragende partij om hieraan deel te nemen.

Veel politici zijn in het parlement bezig met dossiers die een directe impact hebben op onze ondernemingen. Met de voeten op de werkvloer komen die parlementaire dossiers tot leven. De zomerstages bieden een unieke kans om ideeën uit te wisselen.

De interesse in de Voka Zomerstages is groot. Elk jaar vinden meer parlementsleden de weg richting onze bedrijven. Sommige parlementsleden doen al voor het 9e jaar op rij mee aan de Voka Zomerstages. Elk jaar is anders en boeiend. Voka-Kvk Limburg zorgde voor een matching tussen Jo Brouns (CD&V, Burgemeester Kinrooi & Vlaams Volksvertegenwoordiger politicus) en Hogeschool PXL.

Jo Brouns blikt terug op een boeiende dag met interessante ontmoetingen op Hogeschool PXL. Hij werd ontvangen en kreeg een persoonlijke rondleiding door algemeen directeur Ben Lambrechts op de campus. Ook sprong hij bij aan de inschrijvingen van nieuwe PXL-studenten. Tijdens de middaglunch was er een constructief overleg met een aantal directeurs van secundaire scholen in de buurt. De dag werd afgesloten met een goed gesprek over de toekomstige uitdagingen voor het bedrijfsleven en onderwijs met Kris Claes, directeur belangenbehartiging & talent van Voka-Kvk Limburg.

AW_Digitalisering
imu - vzw - salesforce
imu - vzw - recupel
imu - vzw - headoffice
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Welt_6stappenplan
imu - vzw - obd
imu - vzw - recupel
Advertentie VanRoey- nov
imu - vzw - Recupel
Proximus