Skip to main content
  • Home
  • Nieuws
  • J&M Catering werkt nieuwe horecaconcepten uit
J&M
  • 28/04/2020

J&M Catering werkt nieuwe horecaconcepten uit

Van de gedwongen inactiviteit door de coronacrisis maakt J&M Catering gebruik om enkele nieuwe horecaconcepten uit te werken. Zo realiseert dochterfirma Silverspoon de komende weken de nieuwe trattoria Jacomo, als uitbreiding van het bestaande restaurant annex eventruimte Lazy Jack in Antwerpen.

 

 

De ernaast gelegen loods aan het Kattendijkdok wordt omgebouwd tot een tentoonstellingsruimte met antiquiteiten, curiosa en interieurobjecten. Antiquair Paul De Grande, bekend van het tv-programma Stukken van Mensen op VIER, assisteert hierbij. Met dit project biedt het horecabedrijf zijn medewerkers de kans om aan iets anders te kunnen werken en creatief bezig te zijn. ‘Eenmaal de maatregelen worden opgeheven, kan een restaurant terug in gang schieten. Maar een cateraar kijkt aan tegen een lege agenda van enkele maanden. Deze periode geeft ons de kans om alles op punt te stellen’, klinkt het.

www.silverspoon.be

Contactpersoon

Jan Van de Poel

Communicatiemedewerker

Uw nieuws hier?

Mail ons uw bedrijfsnieuws

Nog geen lid?

Sluit uw bedrijf aan bij het grootste ondernemersnetwerk

Ik wil meer weten!
Gosselin
IMU_Altez_1/04
Proximus
Welt white paper