Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Jeremie Vaneeckhout (Groen) draaide een dag mee bij Bellewaerde

Jeremie Vaneeckhout (Groen) draaide een dag mee bij Bellewaerde

  • 25/08/2020

Vlaams Parlementslid Jeremie Vaneeckhout beleefde op 25 augustus een heel boeiende Zomerstage van Voka in Bellewaerde, dieren- en attractiepark. Hij mocht meedraaien in de dierenverzorging, catering en operator van nieuwste attractie ‘Wakala’. Daarnaast had hij ook een intensief overleg met het managementteam en algemeen directeur Stefaan Lemey over de impact van covid en plannen en uitdagingen voor de toekomst. Lees hier zijn ervaringen.
 

Zoals in zoveel sectoren is stilstaan achteruit gaan. De verwachtingen van de klant van parken verandert iedere dag én daarop speelt Bellewaerde steeds in. Het is opvallend hoe zij een unieke plaats in het pretparklandschap verwerven. Hedendaagse evoluties, duurzame klemtonen zoals het groene karakter én bijdrage in het versterken van bedreigde diersoorten, modern management, gecombineerd met een ziel én toewijding van medewerkers op alle niveaus. Dit met maar één doelstelling: iedere bezoeker doen genieten. 

Te vaak ontbreekt in het beleid en bij politici essentiële terreinkennis. Daarom draai ik de komende tijd regelmatig shifts mee in heel wat sectoren en organisaties. Alvast dank aan Voka en Bellewaerde voor deze boeiende start.

Jeremie Vaneeckhout 

Bellewaerde
Jeremie Vaneeckhout
Jeremie Vaneeckhout bij Giraffen
Jeremie Vaneeckhout bij Tijger
Maaltijden voorbereiden voor dieren
Jeremie Vaneeckhout bij Luipaard
Rondleiding Bellewaerde
Hooi rondbrengen
Bizons voederen
Stallen kuisen
Meeting Bellewaerde
Self-service restaurant Bellewaerde
Eten opdienen bij Bellewaerde
Tevreden Jeremie Vaneeckhout

Contactpersoon