Skip to main content
  • Nieuws
  • Jean-Paul van Avermaet (G4S) nieuwe voorzitter bij Voka – Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant

Jean-Paul van Avermaet (G4S) nieuwe voorzitter bij Voka – Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant

  • 30/05/2018

Vanaf 1 juli neemt G4S-topman Jean-Paul van Avermaet de fakkel over van Erwin Ollivier (Athlon) als nieuwe voorzitter van Voka – Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant. Jean-Paul Van Avermaet is op dit moment ondervoorzitter van Voka Vlaams-Brabant en is ook voorzitter van de Brusselse afdeling Voka Metropolitan. Die functie stelt hij binnenkort ter beschikking van een opvolger.

Van Avermaet is Cluster Managing Director van beveiligingsbedrijf G4S België, Frankrijk, Luxemburg en Marokko, met haar hoofdzetel, tal van activiteiten, o.a. op Brussels Airport, en een opleidingscentrum in Vlaams-Brabant. Hij kent de regio dus goed, net als het Brusselse bedrijfsleven, niet onbelangrijk in Vlaams-Brabant met haar specifieke karakter en uitdagingen. Vanuit Voka Metropolitan en Voka Vlaams-Brabant wordt immers samengewerkt op de thema’s die de gewestgrenzen overschrijden en waar de regio’s net sterker uit kunnen komen als ze samen werken, zoals mobiliteit of tewerkstelling.

 

De nieuwe voorzitter kijkt ambitieus vooruit. “Ondernemers willen ondernemen en groeien. Het is de rol van Voka om de obstakels die tussen de ondernemers en hun ambitie staan, weg te nemen. Samen met de Vlaams-Brabantse ploeg wil ik verder werken aan die groei, want groei betekent welvaart en welzijn voor de hele regio”, zegt Jean-Paul Van Avermaet.

 

Proximus
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad