Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • 'Je moet het ijzer smeden wanneer het heet is'

'Je moet het ijzer smeden wanneer het heet is'

  • 29/09/2022

Niemand kan geloven dat we hier nog maar drie dagen zijn. Er is al zo ontzettend veel gebeurd dat het aanvoelt of dat we hier al een week zijn. Vandaag was daar niet anders in. 

‘S ochtends zijn we vroeg vertrokken voor twee workshops. In de eerste kregen we tal van informatie over marketing in de Verenigde Staten en hoe dit verschilt met Europa. Midden tijdens deze workshop kreeg ik enkele inzichten waarmee ik direct aan de slag ben gegaan. De tweede workshop over vestigen in New York heb ik dan overgeslagen zodat ik deze ideeën direct verder kon uitwerken. Je moet het ijzer smeden wanneer het heet is.

Voka Tech@venture in New York

Een overwinning

Na een korte lunch in een echte Amerikaanse buffet-bar had ik een afspraak met Joris van CFORent op de 38ste verdieping in het gebouw van de New York Times. Ik kreeg daar ontzettend interessante inzichten en een sterke verbetering aan ons pitch deck. Na de meeting ben ik op New Yorkse wijze tegen 6-7km per uur naar onze verrassingsactiviteit, the City Climb, “gewandeld”. Daar beklommen we een gebouw langs de buitenkant van maar liefst 380 meter. Boven aangekomen werden we uitgedaagd om nog even over de rand te gaan hangen. Moedig zoals iedereen in onze groep deed iedereen het bijna direct. Zelf ben ik er na wat aanmoediging met een bang hartje ook voor 90% in geslaagd. Wat een overwinning! Daarna was het zoals elke avond een top dinner in prachtig New Yorks restaurant. Niets beter om opnieuw een prachtige dag af te sluiten in ons avontuur in the Big Apple.

Cityclimb in New York met Voka Tech@venture

Contactpersoon

Lien Vanreusel

Adviseur starters & scale-ups

Bekijk hier de sfeervideo

@voka_techadventure Geen overwinning te groot voor onze deelnemers van Voka Tech@venture. Een wijze les na dag 3: 'je moet ijzer smeden als het heet is' 🇺🇸🗽🏢 #newyork #networking #internationalbusiness #USA #voka ♬ More Than You Know - Axwell /\ Ingrosso

Bekijk hier de vlog van Marijn

Lees hier alle blogs

Voka Tech@venture in New York

AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_ad whitevideo tech@venture
AW_Digitalisering
AW_Welt_6stappenplan