Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Jaarlijks meer dan 1.400 uitvindingen beschermd met een patent

Jaarlijks meer dan 1.400 uitvindingen beschermd met een patent

  • 14/09/2023

NLO is het grootste full service adviesbureau op het gebied van Intellectueel Eigendom in Europa met kantoren in België, Nederland en Duitsland.

Wij beschermen de ideeën, innovaties en merken van onze klanten. Uw intellectuele eigendom verdient advies en oplossingen vanuit uw perspectief. Voor het beste resultaat werken onze adviseurs dan ook nauw met u samen. Tot onze klantenkring behoren multinationals, kmo’s, universiteiten, R&D en overheidsorganisaties. In België hebben we octrooigemachtigden en gespecialiseerd ondersteunend personeel in elk technologiegebied, zoals chemie & farma, life sciences, telecommunicatie & software, en natuurkunde & engineering. Wij bieden een unieke combinatie van technische en juridische expertise met inzicht in de zakelijke omgeving waarin u opereert. 

Lees meer

Voka, de Waalse ondernemersorganisatie UWE en Global Entrepreneurship Network (GEN) Belgium hebben de inschrijvingen geopend voor start-ups die willen meedingen naar de prestigieuze wereldtitel ondernemen op de Entrepreneurship World Cup (EWC). Via nation
Mechelen-Kempen
Nieuws

Start-ups gezocht die willen strijden om de wereldbeker

Voka, de Waalse ondernemersorganisatie UWE en Global Entrepreneurship Network (GEN) Belgium hebben de inschrijvingen geopend voor start-ups die willen meedingen naar de prestigieuze wereldtitel ondernemen op de Entrepreneurship World Cup (EWC). Via nationale voorrondes zal de Belgische kandidaat worden uitgezocht die ons land mag vertegenwoordigen op de finale later dit jaar in Saoedi-Arabië. Voka, UWE en GEN Belgium roepen pre-starters, start-ups en scale-ups op zich kandidaat te stellen via de website. De Belgische finalist van vorig jaar, het Gentse Sealution, mocht zich bij de beste 25 kandidaten rekenen en heeft aan zijn deelname verschillende internationale contacten, funding- en groeikansen overgehouden.

Vandersmissen Feestservice serveert 45 jaar ervaring, en dat proef je
Mechelen-Kempen
Nieuws

Vandersmissen Feestservice serveert 45 jaar ervaring, en dat proef je

‘In Hoogstraten verklaarde iedereen me gek’, herinnert Marc Vandersmissen zich lachend. Het was 1983 en als jonge chef toonde Marc grootse ambities. Coöperatie Hoogstraten had hem gevraagd of hij hun jubileumfeest van spijs en drank wilde voorzien. Natuurlijk, antwoordde Marc zelfverzekerd, maar hoe doe je dat: een feest van 4.000 gasten cateren vanuit je moeders achterkeuken? ‘Toestellen had ik amper, dus heb ik zelf au bain-marie-systeem bedacht’, vertelt Marc, die glansrijk in de opdracht slaagde.

Jouw advertentie in Ondernemers?

Adverteren via Voka Mechelen-Kempen

Klik hier

Artikel uit publicatie