Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • ISVAG krijgt hervergunning voor huidige installatie

ISVAG krijgt hervergunning voor huidige installatie

  • 28/04/2020

Conform het gunstig advies van onder meer de Gewestelijke Omgevingsvergunningscommissie, heeft ISVAG van Vlaams minister van omgeving Zuhal Demir op 10 april een hervergunning verkregen voor de huidige installatie tot 31 december 2027.

 

Ook de uitkoppeling van warmte naar het mini-warmtenet op het bedrijventerrein Terbekehof wordt vergund. De beslissing van de minister volgde op de vernietiging van de hervergunning en de hieraan gekoppelde uitbouw van het mini-warmtenet door de Raad van Vergunningsbetwistingen eind vorig jaar.
ISVAG is de intergemeentelijke samenwerking voor afvalverwerking, die met 55 medewerkers het niet-recycleerbaar huishoudelijk restafval van meer dan 1 miljoen inwoners uit de Antwerpse regio omzet in grondstoffen en in duurzame energie. ISVAG produceert vandaag elektriciteit voor meer dan 25.000 gezinnen. Dankzij deze vergunning kan binnenkort de eerste warmte geleverd worden aan afnemers op het bedrijventerrein Terbekehof en kan ISVAG ook verder bijdragen aan de plannen om waterstof te produceren voor een waterstoftankstation in de buurt.

www.isvag.be

Contactpersoon

Jan Van de Poel

Communicatiemedewerker

Uw nieuws hier?

Mail ons uw bedrijfsnieuws

Nog geen lid?

Sluit uw bedrijf aan bij het grootste ondernemersnetwerk

Ik wil meer weten!
imu - vzw - recupel
AW_Digitalisering
Proximus
imu - vzw - salesforce
imu - vzw - headoffice
Advertentie VanRoey- nov
AW_Welt_6stappenplan
imu - vzw - Recupel
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende