Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

jouw verhaal in beeld - januari

  • 17/11/2022

In de eerste editie van 2023 brengen we 2 inhoudelijke dossiers over mobiliteit en bedrijfswagens alsook financial services. Zijn we juist op weg naar duurzame mobiliteit? Welke doelen stellen we op met oog op de toekomst? Daarnaast kijken we naar de financiële dienstverlening. Wat met de pensioenhervorming, de loonindexering, de energiecrisis,...? Of hoe maken we nu de juiste investeringen? Daarom geven wij jou graag de kans om jouw oplossingen en expertise te delen met andere ondernemers in de januari-editie van ons magazine Bedrijvig Limburg.

Zet jouw organisatie in de kijker

Bedrijvig Limburg focust iedere maand op enkele hot topics. In januari 2023 bevat het magazine een volledig dossier over mobiliteit en bedrijfswagens alsook financial services. Dat geef je de kans om jouw bedrijf op een verrassende manier te profileren.

Het magazine is een ideaal kanaal om jouw organisatie, aanpak, product of dienst onder de aandacht te brengen. Je bereikt 5.000 lezers, 12.000 social media-volgers en 25.000 webbezoekers. 

Hoe gaat het praktisch?

Dien jouw aanvraag in vóór 29 november en bezorg ons jouw kant-en-klare advertentie tegen 7 december. Je kan daarvoor contact opnemen met onze collega Kristien Put, coördinator Bedrijvig Limburg.

Tarieven

  • een advertentie van 1 pagina aan het tarief van 2390 euro
  • een publireportage van 1 pagina (incl. interview, fotoshoot en opmaak) aan het tarief van 2860 euro
  • of combineer een pagina publireportage met een fotopagina aan het tarief van 4200 euro in plaats van 5250 euro
  • of laat ons een social mediapost (incl. interview, fotoshoot en opmaak) doen over jullie pagina publireportage aan het tarief van 3860 euro

    *tarieven exclusief BTW

Graag nog meer exposure? 

Wil je een verhaal over een ander thema brengen? Of bekijk je liever een formule met meer opties?

Overweeg extra publiciteit voor jou en je bedrijf!  

Bekijk hier alle mogelijkheden >>

usp

 

Contactpersoon

Kristien Put

Coördinator Bedrijvig Limburg

Gent Jazz 2024
imu - vzw - Altez
Proximus
OV - Festival van Vlaanderen